Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén, aki sok sok éve él...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, aki sok sok éve él jól működő párkapcsolatban, nem hiányzik nektek a friss szerelem érzése?

Figyelt kérdés

Nekem hiányzik:)

És most ez nem késztet arra, hogy megcsaljam.

És nem tulajdonítok neki több jelentőséget mint vágyni valamire amit nem érsz el vagy már nem lehet

Pl. Akinek van gyereke lehet hogy hiányzik neki a kezdeti babázós időszak, de csak ezért nem vállal több gyereket

Tehát értitek, ártatlan "vágyról" van szó

2022. jún. 1. 00:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen, 47 évesen már fogadja el az ember, hogy neki csak a munka, gyerek, meg alvás van... 🤣🤣 egy picit sem szabad szórakozni, élni a vágyaknak, szükségleteknek....az az élvezet, ha az ember kint kapálhat, nem?? 🤣🤣🤣
2022. jún. 4. 23:50
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha az a szukseglete hogy felreb@sszon es tonkretegye a csaladjat, akkor inkabb kapaljon. Ha az en apam is kapalt volna ahelyett hogy 40 pluszosan is a haverok buli fanta eletet elte volna, lehet hogy en is jobban ereznem magam es jobban sikerult volna a parvalasztasom
2022. jún. 5. 10:44
 23/25 A kérdező kommentje:

40 pluszosan ne temessük már magunkat

Ha nem jó egy házasság abból ki lehet lépni és boldogan élni külön is, nem feltétlenül kell kapcsolatfüggőségben egy pótlékot keresni

2022. jún. 5. 16:51
 24/25 anonim ***** válasza:
86%

A kamasz gyerekek nem jelenthetnek ürügyet az egyuttmaradásra hisz már majdnem kirepulnek. Nekem is 1 életem van, őket pedig biztonságban nyugalomban felneveltuk.

Jó lenne úgy kilepni a kapcsolatbol hogy nem egy másikba esunk bele de elismerem, kapcsolatfuggo vagyok és bár nem valami jó a párkapcsolat de egy viszonylagos nyugi van és qz egyefullét megriaszt. Én már nem feltétlenül az orbitális szex vágya miatt váltanék de a reggeli puszi, hogy megfogja a kezem ha sétálunk, ha kimondaná higy szeretlek hogy hianyzom, na az ilyesmivel le tudna venni a lábamról bárki. Sajnos a párom egy jéghegy. Megkozelithetetlen. Nem dicsér de a kritikát mindig kifejti

2022. jún. 5. 20:51
 25/25 anonim ***** válasza:
74%
Akkor menj
2022. jún. 5. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!