Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a párom nem őszinte velem?
Sziasztok!
Kicsit megosztó a téma, ugyanis arról van szó, hogy a barátom nem őszinte velem a múltját illetően. Én mindent megosztottam vele, főleg akkor, ha olyan helyre mentünk (házibuli), ahol volt olyan fiú, akivel lefeküdtem. Fordítva ő ezt nem teszi meg, csak utólag derül ki, ami számomra kényelmetlen. Emellett az is zavar, hogy - mint folyamatosan kiderül, - nagyon sok lánnyal volt.
Próbálok nem erre gondolni, hiszen szeretem, de ha eszembe jut, kellemetlenül érzem magam. Ti ezt hogy kezelitek?
3, Talán mert a párja? Ne játszuk már az érzelmi analfabétát... :/
Kérdező, nem tudok mit tanácsolni, vagy besokallsz, vagy változtat magán ő is. Valóban elég kényelmetlen lehet és bizalomromboló a helyzet, emellett további kételkedésre ad okot. Én nem pazarolnék rá sok időt. Lehet épp attól veszi el, akivel megvan a teljes összhang, bizalom.
Én attól érezném magam rosszul, ha elmennénk egy buliba és mutogatná kiket dugott meg.
Nem kell erről beszélni.
Nyilván a fontos dolgokat elmeséljük a másiknak. Pl. tudja a párom, hogy volt egy szexkapcsolatom, de nem tudja ki az és azt sem mikor hol hogy és hányszor. Tudjuk egymásról, hogy sok partnere volt a másiknak de nem mondunk számot. Szép dolog az őszinteség de lehet bántó és fájó. Felesleges mindent elmondani. A múlt csak múlt. Nem lehet rajta változtatni és visszahozni sem.
Szóval vannak fontos dolgok amikről jó ha beszélünk, de nem kell mindenről.
Köszönöm mindenkinek a normális választ, már aki úgy tudott válaszolni. 🙂
Igen 4-es, én is így gondolom sajnos, ma belenéztem a gépébe - tudom nem szép dolog - és ma is rájöttem, nem mond igaz dolgokat, nem megcsalás vagy ilyesmi, csak máshogy mondja el a sztorit
Pl. mesélt egy lányról akit közvetve én is ismerek, mondta, hogy egyszer felment hozzá, mert nagyon bejött neki a barátom, de nem volt semmi mert szerinte kínosan viselkedett a lány. Erre ma ahogy visszanéztem igen csak érdekelte a lány őt, ő akarta hogy ott aludjon.
Tudom ezek apróbb dolgok, de ha valaki ilyenekben sem őszinte, akkor mit várjak később?🧐 (Nem egy nagy városban lakunk, emiatt talán jobban kijön és jobban zavar, hogy majdnem mindenkit fűzött.)
4-es vagyok. Teljesen megértelek, én sem érezném magam kényelmesen egy ilyen kapcsolatban, hanem megpróbálnék minél hamarabb kimászni belőle. És tényleg nem az a lényeg, hogy mit csinált, hanem hogy hogyan adja elő. Ha nem őszinte és nem bánta meg, tehát kapna újra az alkalmon, akkor nincs keresnivalója az életemben. Nem egy az értékrendünk. Hát kívánok neked sok erőt és ha tisztulnak a dolgok (méginkább megszületik benned az elhatározás), akkor bátorságot, hogy meg "merd" tenni, hogy kilépsz a kapcsolatból. :) Ez így elég gyanús, innentől kezdve bármiben hazudhat...
31 N
9-es, 8 hónapja vagyunk együtt
4-es, teljesen igazad van, sajnos tegnap ki is derült, hogy megcsalt 1 hónap után. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!