Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén, aki sok sok éve él...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, aki sok sok éve él jól működő párkapcsolatban, nem hiányzik nektek a friss szerelem érzése?

Figyelt kérdés

Nekem hiányzik:)

És most ez nem késztet arra, hogy megcsaljam.

És nem tulajdonítok neki több jelentőséget mint vágyni valamire amit nem érsz el vagy már nem lehet

Pl. Akinek van gyereke lehet hogy hiányzik neki a kezdeti babázós időszak, de csak ezért nem vállal több gyereket

Tehát értitek, ártatlan "vágyról" van szó

2022. jún. 1. 00:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

Én abszolút a kezdeti időkre vágyom, és a randikra. Még meg is csalnám a páromat emiatt. Talán azért hiányzik nekem, mert ez kimaradt. Volt pár próbálkozás, amik teljesen viszonzatlanok voltak, aztán egy összejött, és azóta pedig párommal vagyok. Nagyon vágyom az újra, a felfedezésre, megismerésre, fellángolásra. Arra, hogy az ösztöneim és a hormonok vegyék át az irányítást felettem, kontroll nélkül essek bele valakibe. Amikor még izgalmas minden, mikor minden apró dolog óriási érzéseket vált ki az emberből... egy érintés, egy ölelés, egy csók, stb.

De arra nem vágyom, hogy elhúzódjon egy ilyen kapcsolat... én eddig fél évnél tovább sosem voltam szerelmes, eddig tartana a titkos kapcsolat is. Friss szerelem érzése ez, amire vágyom? Talán...

Szóval a párom mindent meg tud adni, amire szükségem van, ezt kivéve... nem tud más lenni, nem tud új lenni. Vele akarok családot, közös otthont, stb... de nem akarok befásult lenni, aki soha életében nem ragadta meg az alkalmat, aki mindig megelégedett azzal, ami van, és aki elnyomja a szükségleteit, vágyait. Lehet én vagyok rosszul összerakva, lehet csak tényleg kimaradtak a dolgok...

2022. jún. 1. 08:26
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Maga a szerelem érzése igen. De egy kapcsolatot a teljesen nulláról kezdeni, idegennel randizgatni, felszínes témákról beszélgetni, meg izgulni, hogy ugyanott tart-e, kemény munka árán összecsiszolódni, na az egyáltalán nem hiányzik.
2022. jún. 1. 08:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Mivel írtad a kérdésben a jól működő párkapcsolatot, így úgy érzem magamra ismertem, de én még mindig szerelemmel szeretem a párom évek után is, ő a legjobb barátom, nagyon jókat nevetünk, beszélgetünk a mai napig, ő a férfiideálom külsőre is, még mindig megdobban a szívem, ha pár napig nem látjuk egymást és újra találkozunk. A kapcsolatunk előtt évekig barátok voltunk és már akkor is éreztem (és az elmondása alapján ő is), hogy mi egyszer még egy pár leszünk.

Eléggé bizalmatlan típus vagyok, rendkívül racionális, így abszolút nem vagyok az a szerelembe esős, flörtölgetős típus. Ebből adódóan nem hiányzik a friss szerelem érzése.

2022. jún. 1. 09:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, néha eszembe jut, hogy milyen jó volt, mert az úgy izgalmas még, jó volt átélni. Most viszont ez a stabilitás az, amit élvezek, hogy nem kell izgulnom, hogy juj, vajon nem gáz-e, ha ezt mondom, vagy azt csinálom. Minden szakasznak megvannak a maga előnyei, és hát amúgy minden friss szerelem megszokott lesz egyszer, szóval ezt fölösleges is lenne hajszolni, senki nem marad örökké újdonság.
2022. jún. 1. 10:55
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert még mindig imádom 😉
2022. jún. 1. 12:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
11: én is azt hittem magamról, hogy csak félévig tart és aztán most már több, mint egy éve tart. Eddig nem csak a szerelem, hanem a szexuális vonzalom is elmúlt fél év után (vagy még hamarabb). De lehet, hogy én változtam :)
2022. jún. 1. 12:58
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Jó azoknak akik még mindig szerelemmel szeretik egymást megvan a féltés , a szeretet a csók stb. Mi 20 éve vagyunk együtt a párommal kamasz gyerekeink vannak és a teljes fasultsagot érzem magamon, nem kívánom őt, rajta azt érzem hogy felvillanyozza a munkája egymással pár szót beszélünk esténként az is az ő munkája. Teljesen különbözünk. Én nagyon rajongtam érte eleinte, volt bennem egy félsz hogy egyedül maradok 27 évesen.de nagyon különbözunk. Mégis 20 évet eldobni nem akarnék. Pedig most beleszerettem valakibe akivel meg nem is találkoztam , értelmes okos művelt. Szimpi voltam neki mégis leállitottam mert nem akartam hulyiteni, ő párt keres, én viszont nem akarok a páromnak hazudni és ezzel a pasival találkozni, beszélgetni. Esetleg nem jön be, akkor pofára ejteni. De sajog a szívem, és hiányzik ez a meg nem valosult kaland.
2022. jún. 2. 17:00
 18/25 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha nagyok a gyermekeid, akkor miért nem adod meg a lehetőséget magadnak hogy boldog legyél?

Ez, ami veled van, túlmutat a kérdésemen. Itt már nem egy jól működő kapcsolatban vagy benne.

Félsz az egyedül léttől most is?

Még előtted van annyi amennyit eddig éltél, gondold meg, hogy akarod élni.

2022. jún. 2. 22:25
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Hat félek az wgyedullettol is meg valahogy azért nyilvN kötődok hozzá, 20 év az 20 év. De itt tényleg jó lenne kimondani hogy elfáradt az egész. És ha ezzel a pasival nem jön össze ami valószínű, akkor kereshetem a boldogságot .vagy maradok egyedül hát az se túl vidám... volt már hogy azt mondta haragból hogy elkoltozik. Most épp elvagyunk de q következő alkalommal mondom neki hogy oké. Ez a terv. (Van még egy lakás tehát nem az utcára menne)
2022. jún. 2. 23:34
 20/25 anonim ***** válasza:
14%

Utolso.. ne dobd fel a hazassagod egy idegenert..

Ezert van ennyi csonka csalad, mert unatkoznak az emberek, a kalandot keresik

20 ev utan jo hogy megszoktatok egymast

Inkabb ulj le a ferjeddel beszelni vagypedig probalj meg kitalalni valamit , ne szakitsd szet a csaladot

Nem 47 evesen kell "szerelembe esni"

Ha jo ember a ferjed maradj mellette...

(En egy ilyen szituba kerult gyerek voltam, csak nalunk apam lett "szerelmes".. azota ra se tudok mar ugy nezni)

2022. jún. 4. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!