Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan neveljem rá a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan neveljem rá a férjemet a házimunkára és a ház körüli tennivalókra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsa kérdés, főleg úgy, hogy még itthon vagyok a gyerekekkel. Sajnos mostanra annyi a tennivalóm, hogy egyszerűen képtelen vagyok elvégezni egyedül. Amíg nem voltak gyerekek, addig közösen csináltunk mindent, pontosabban beosztottuk, hogy ki mit csinál, de szépen lassan mindent én nyertem meg.

Nem tudom hogyan fogjak hozzá, mert olyan mintha egy csecsemőnek kellene elmagyaráznom, hogy mit csináljon. Ha valamit mégis megcsinál, akkor azt csak összecsapja úgy, hogy én csinálhassam újból és ha én kijavítom amit csinált, akkor meg látványosan megsértődik, hogy minek csináljon bármit is, ha úgysem jó ahogy csinálja.

Volt már valaki akinek ez sikerült?

2022. máj. 10. 17:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
9 azé nem mindegy hogy van megcsinálva. Gondolom Te se eszed meg félig kisütve a rántott húst, megköszönve, h Neki állt.
2022. máj. 10. 18:16
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Küldd vissza az anyjához, hogy selejtes.
2022. máj. 10. 18:21
 13/31 A kérdező kommentje:
A legutóbb olyan tányérban kapott enni, amit egy beszélgetésünk után ő mosogatott el. A fél menü rá volt száradva. Annyit mondott, hogy undorító és hozott magának egy tisztát...
2022. máj. 10. 18:22
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Direkt végez selejtes munkát, hogy utána többet ne kérd meg semmire. Angolul ezt úgy hívják "weaponized incompetence".

[link]

2022. máj. 10. 18:29
 15/31 anonim ***** válasza:
15%
Vegyél fel egy domina szerkót és neveld meg🤣
2022. máj. 10. 18:55
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna. Régen sokat segített. Nem mondom, hogy 50-50, de azért segített annyit, ami nekem már tényleg könnyebbség volt.

A gyerek után borultunk meg. Mivel itthon voltam, megcsináltam szinte mindig mindent, mert hát én"csak"itthon dolgozom.

Aztán home officeból kezdtem dolgozni és rajtam maradt a"te úgyis itthon vagy"címke.

Pedig már 8 órában dolgozom+itt a gyerek is. Eléggé kezdek kiégni. Hasonlóan viselkedik az én férjem is. Nem tudom, mi lehet a megoldás.

2022. máj. 10. 19:15
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Bejaronot kell felvenni. Amikor rajon, hogy olcsobb megcsinalni, mint megkeresni ra a penzt, akkor hirtelen megint egyenesbe kerulnek a dolgok.
2022. máj. 10. 19:19
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

Azt akartam írni amit 14.

Az a baj, hogy ezt ott rontják el a nők, hogy amikor otthon maradnak a gyerekkel, akkor a férfi otthoni kötelezettségei megszűnnek. Nem is értem ezt a dumát, hogy azért nem kell a férfinak házimunkát végezni, mert ő a családért dolgozik. A gyerek előtt nem dolgozott? Vagy ha nem lenne gyerek akkor nem dolgozna? Vagy mitől ekkora piszkos nagy erény, hogy egy férfi eljár dolgozni? És hát nagyon könnyű hozzászokni a semmittevéshez. Pár hónap is elég az elkényelmesedéshez, nem hogy 3 év. És onnan már nagyon nehéz visszajönni. Olyankor kezdődik amit 14-es írt, a szándékos szerencsétlenkedés, hogy egyszerűen arra játszik, hogy majd csak nem bírod nézni és kiveszed a kezéből és inkább megcsinálod te, legközelebb meg már meg se kéred.

Annyit tehetsz, hogy nagyon határozottan elé teszed a beosztást az elvégzendő feladatairól és nem engedsz belőle és nem dőlsz be a manipulálásnak. Nem lesz egyszerű menet.

2022. máj. 10. 19:34
 19/31 anonim ***** válasza:
20%
A punciddal!
2022. máj. 10. 19:40
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Annyit mondott, hogy undorító és hozott magának egy tisztát..."

És erre te? Elkullogtál és csendben elmosogattál? Egy ilyen húzás után tőlem egy szelet vajas kenyeret sem kapott volna.

2022. máj. 10. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!