Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan neveljem rá a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan neveljem rá a férjemet a házimunkára és a ház körüli tennivalókra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsa kérdés, főleg úgy, hogy még itthon vagyok a gyerekekkel. Sajnos mostanra annyi a tennivalóm, hogy egyszerűen képtelen vagyok elvégezni egyedül. Amíg nem voltak gyerekek, addig közösen csináltunk mindent, pontosabban beosztottuk, hogy ki mit csinál, de szépen lassan mindent én nyertem meg.

Nem tudom hogyan fogjak hozzá, mert olyan mintha egy csecsemőnek kellene elmagyaráznom, hogy mit csináljon. Ha valamit mégis megcsinál, akkor azt csak összecsapja úgy, hogy én csinálhassam újból és ha én kijavítom amit csinált, akkor meg látványosan megsértődik, hogy minek csináljon bármit is, ha úgysem jó ahogy csinálja.

Volt már valaki akinek ez sikerült?

2022. máj. 10. 17:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
6%
A gyereked neveld! A férjed így fogadtad el, hát szeresd is így!
2022. máj. 10. 17:27
 2/31 anonim ***** válasza:
15%
Ő dolgozik, te háztartást vezetsz. Ha sok a meló oszd el...
2022. máj. 10. 17:32
 3/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem igazán értem. Ha a gyerekek előtt volt egy működő rendszer, akkor miért nem tértek vissza hozzá? Ha akkor megfelelt amit csinált most is kellene.

Egyébként meg lehet, te nem látod reálisan a helyzetet, és olyan állapotokat szeretnél fenntartani, amit több gyerekkel nem lehet, sosem lesz olyan rend, és tisztaság, mint volt régen.

2022. máj. 10. 17:35
 4/31 anonim ***** válasza:
0%

Ti nők ilyenek vagytok.

Kifogtok egy csávót aki jól keres, aztán döbbentek rá, hogy egyedül még az alsógatyáját se tudja kimosni.

Lehet lepontozi 😆

2022. máj. 10. 17:36
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
“neveld”? o.o
2022. máj. 10. 17:36
 6/31 anonim ***** válasza:
79%

En a kezükbe adom(gyerekkent apának is)

Nem kell a duma.

Palacsintateszta keverés pl a páromat beállitottam mert ha már olyan erős 43 as karra gyúr alapon biztos megy akkor neki a palacsintatészte kikeverés is.

Amikor nyavajgott par masodpervlc mulva hogy jo e már igy, röhögve mondtam neki hogy legalább átérzed amikor en dolgozom rajtad.., hogy nekem mar lassan karizomlázam van de majd en is kerdezlek fel.perc mulva hogy jo e mar igy abbahagyhatom e🤣

Azután keverte vagy fél órán át is a palacsintatésztát🤣

Vagy a seprű felmoso lapát porszívo ugyanez. Sikítozom hogy nézd, nézd ott a padlót. Odajön, nézi. Látod? porcica, szemét kosz bacik minden balra. Nezd lapát seprű porszívó jobbra. Mi következik ebből?

A lényeg hogy tv előtt a kezébe adni a palacsintatesztát, fejere tenni a büdös zoknit hogy vigye ki, és igy tovabb.

Es még bíztatni is kell őket, és batorítani is, és meg is dícsérni elmaradhatatlanul. Vagy esetleg jutalmazások kockacukor miegyéb🤣 Hogy aztán legközelebb ő maga akarjon a porszívohoz nyulni.

2022. máj. 10. 17:41
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
*Es legkozelebb mikor kókuszgolyót csináltam MAGÁTOL jött es mondta es fogta volna a fakanalat hogy Ő keveri ki!!!
2022. máj. 10. 17:56
 8/31 anonim ***** válasza:
13%

Azok a régi szép idők, amikor mindenki pisszenés nélkül tette dolgát.

Amikor a férfiaknak "csak" a házon kívül kellett dolgoznia, hogy a család ne haljon éhen.

Amikor a nők "minden" házimunkát képesek voltak megoldani, és délre ebédet rittyenteni dolgos férjüknek.

De jöttek a gazdasági mutatók, és a korrupt ideológiák, amik rendesen felborították azt a jól működő rendszert... :,D

2022. máj. 10. 17:59
 9/31 anonim ***** válasza:
30%
Miért kritizálod a munkáját? Köszönd meg, és örülj, hogy meg van csinálva. Ne javítgasd utána.
2022. máj. 10. 18:01
 10/31 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ő nem ilyen volt. Régen amit megcsinált az jó volt úgy ahogy csinálta, de most... Természetesen próbáltam vele ezt megbeszélni, de ő úgy érzi, hogy segít nekem amiben csak kérem. Mondtan, hogy az úgy nem eĺég, ha csak segít, mert azzal nem vagyok előrébb, ha amíg mosogatok ő beszél hozzám, vagy fogja a lapátot amíg én felseprek. Ezek nem tényleges segítségek. Nekem már az is jó lenne, ha a gyerekek háziját átnézné úgy, hogy ne hemzsegjen a hibáktól.

3 hete kérlelem, hogy vigye ki a kukát. Ki is tette ma, kár, hogy tegnap voltak a kukások. Nagyon büszke volt magára és utána persze megint jött a szomorkodás, hogy semmi sem jó ahogy csinálja, persze a kukát hozhattam be én, mert nagy szomorúságában visszaült gépezni. Most azt mondja, majd szóljak neki jövő héten időben. Tudom, hogy nagyon elrontottam, de remélem még tudok változtatni.

2022. máj. 10. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!