Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem érzitek úgy hogy a gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek úgy hogy a gyerek megszületése után csak sokadlagosak letettek?

Figyelt kérdés

A sorban

1. Gyerek

2. is a gyerek

3. Is a gyerek

4. Talán maga a nő

5. Még mindig maga a nő

6. Legjobb barátnő

7. Többi barátnő

8. Főnök

9. kollégák

10. Talán talán ha nem a pihenés akkor a férj.

#gyerek #Sokadlagos
2022. máj. 4. 07:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem. Én pl nem akarok kutyát tartani, és nem megyek okoskodni a kutyák kategóriába. A te dolgod, hogy nem akarsz gyereket, de akkor miért gondolod, hogy értesz a témához?

Amúgy az egy régen rossz kapcsolat, ha a barátnők meg a kollégák előbb vannak, mint a férj. Akkor ezt nem a gyerek rontotta el, hanem alapból szar volt. Egy jó kapcsolatban nem ilyen a fontossági sorrend.

2022. máj. 4. 13:04
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Így éreznénk, ha lenne gyerek, de többek közt ezért nincs, nem akarunk:). Amúgy, ha még a havernő, kollégák is előbbre valóak nálad, akkor igencsak el kellene gondolkodnod azon, hogy mi ennek az oka, és hogy miért vagy egy olyan ember mellett, aki nem tekint a társának téged, és nem te vagy neki a legfontosabb.
2022. máj. 4. 18:26
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
Én érteném hogy valaki kíváncsi erre, de ez nem kérdés, hanem csak a szokásos, kérdésnek álcázott állítás. Nem érdemel normális választ mert incelke már határozottan eldöntötte hogy is van ez, miközben semmi köze a témához és valójában nem is kíváncsi mások véleményére.
2022. máj. 4. 18:45
 24/34 A kérdező kommentje:

23. Egyáltalán nem így van.

Aki bevallja és megy is neki az igazi hős a szememben. Szeretném érteni hogy ők miben mások, mint az akinek nem megy hiába csinálja.

2022. máj. 4. 21:13
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

24-re:

Kell hozzá egy olyan feleség, aki őszintén ragaszkodik a férjéhez és van benne annyi tudatosság, hogy a saját viselkedését kívülről is próbálja szemlélni, önkritikusan viszonyul saját maga viselkedéséhez, valamint asszertíven tud kommunikálni. (Asszertív komm. = amikor ez illető úgy érvel a maga álláspontja mellett, hogy közben a másikat nem lenyomni, legyőzni akarja, hanem a másikkal együttműködve a kettőjük közötti problémát akarja legyőzni.)

És persze a férj is ilyen legyen.

Mivel Magyarországon a pszichológiai kultúra ill. tudatosság rendkívül alacsony szintű, ezért kevés ilyen ember van, értelemszerűen tehát kevés az ilyen házasság. Ez az egyik lényeges oka annak, hogy sok a válás, ill. az együtt maradt párok se okvetlen boldogok, sokszor csak egy életen át marják egymást.

A gyerek születése csak előhozza a problémákat, de nem miatta jönnek létre.

2022. máj. 4. 21:38
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Alakítsd úgy, hogy neked is legyen első a gyerek. Ez majd megváltoztatja a feleséged hozzád állását. Talán. De a gyereknek jót fog tenni.
2022. máj. 5. 11:53
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
De. Csak én a nő vagyok.
2022. máj. 8. 21:47
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tapasztaltad, ki mondta neked, hogy ez a sorrend?
2022. máj. 9. 05:00
 29/34 A kérdező kommentje:

28. Én azt szoktam látni hogy az anyuka megkattan ha valahol baba születik.

Semmi nincs a világon, csak a gyereknek legyen jó. Az hogy a férjel mi van pont nem érdekli már. Az ö gyereke is kattanjon rá vagy maradjon kussban, de őt hagyja békén gyereket imádni.

2022. máj. 9. 08:08
 30/34 anonim ***** válasza:
60%
Én nem látok ilyet, ez városi legenda, mondta a szomszéd, hogy a kollégája unokaöccsének a volt osztálytársának a katonatársa már hallott ilyet.
2022. máj. 9. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!