Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek úgy hogy a gyerek megszületése után csak sokadlagosak letettek?
A sorban
1. Gyerek
2. is a gyerek
3. Is a gyerek
4. Talán maga a nő
5. Még mindig maga a nő
6. Legjobb barátnő
7. Többi barátnő
8. Főnök
9. kollégák
10. Talán talán ha nem a pihenés akkor a férj.
Nem értem. Én pl nem akarok kutyát tartani, és nem megyek okoskodni a kutyák kategóriába. A te dolgod, hogy nem akarsz gyereket, de akkor miért gondolod, hogy értesz a témához?
Amúgy az egy régen rossz kapcsolat, ha a barátnők meg a kollégák előbb vannak, mint a férj. Akkor ezt nem a gyerek rontotta el, hanem alapból szar volt. Egy jó kapcsolatban nem ilyen a fontossági sorrend.
23. Egyáltalán nem így van.
Aki bevallja és megy is neki az igazi hős a szememben. Szeretném érteni hogy ők miben mások, mint az akinek nem megy hiába csinálja.
24-re:
Kell hozzá egy olyan feleség, aki őszintén ragaszkodik a férjéhez és van benne annyi tudatosság, hogy a saját viselkedését kívülről is próbálja szemlélni, önkritikusan viszonyul saját maga viselkedéséhez, valamint asszertíven tud kommunikálni. (Asszertív komm. = amikor ez illető úgy érvel a maga álláspontja mellett, hogy közben a másikat nem lenyomni, legyőzni akarja, hanem a másikkal együttműködve a kettőjük közötti problémát akarja legyőzni.)
És persze a férj is ilyen legyen.
Mivel Magyarországon a pszichológiai kultúra ill. tudatosság rendkívül alacsony szintű, ezért kevés ilyen ember van, értelemszerűen tehát kevés az ilyen házasság. Ez az egyik lényeges oka annak, hogy sok a válás, ill. az együtt maradt párok se okvetlen boldogok, sokszor csak egy életen át marják egymást.
A gyerek születése csak előhozza a problémákat, de nem miatta jönnek létre.
28. Én azt szoktam látni hogy az anyuka megkattan ha valahol baba születik.
Semmi nincs a világon, csak a gyereknek legyen jó. Az hogy a férjel mi van pont nem érdekli már. Az ö gyereke is kattanjon rá vagy maradjon kussban, de őt hagyja békén gyereket imádni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!