Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Borítsak mindent, vagy éljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borítsak mindent, vagy éljek olyan házasságba ami számomra nem jó?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok a párommal. Már a házasság előtt is voltak vitáink az élet céljainkat illetően, de úgy voltam vele ez majd az idővel megoldódik, ő is ezt erősítette bennem. Aztán ahogy telik az idő egyre többször gondolom azt, hogy nem egy fele halad az utunk és amennyire eddig előre vittük egymást, az elmúlt 1-1,5 évben annyira húz vissza. Tudatában volt annak, hogy pl költözni szeretnék a mostani helyünkről, de azóta is itt vagyunk, mondván még nem tudja mit szeretne, át kell gondolnia. Én viszont haladnék, csinálnám amit szeretnék. Munka, lakhely, család. Ezek azok, amiket ha beszélünk róla se jutunk előrébb, mindig az a vége, hogy szeretjük egymást és megoldjuk. Szerintetek ez működhet valamilyen formában tovább? Mit tennétek?

26/L

2022. máj. 2. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Kár volt házasodnotok. Még nem késő elválni.
2022. máj. 2. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

Azt csinálsz, amit szeretnél.

Hogy a férjed húz vissza vagy esetleg a te sarad is, az majd kiderül, ha egyedül leszel.

Nem ismerlek, nem feltételezek rosszat, de sokszor azt látom, hogy a nők csak követelnek, legyen ház, család, pénz, de közben ők nem igazán tesznek érte semmit.

2022. máj. 2. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a legnagyobb kincs a házasság, a hűség ezek a megvehetetlen dolgok! Az igaz, hogy van alapja annak, hogy ha már házasság előtt is ez volt, akkor miért gondoltad, hogy utána másképp lesz? Persze változni mindenki tud jó, de rosszabb irányba is. Legtöbbször az ember egy traumától változik. A férfinak szerintem az a motorja, hogy ha van mögötte egy szerető feleség, aki a biztos pont lehet az életében! Én azt tanácsolom, hogy ha nagyon nem megy a dolog, még mindenképp próbáljatok meg egy mediációt! A családsegítőn keresztül lehet kapni ingyenes segítséget. Hidd el a legnagyobb kincs ha az ember leélheti az életét a másik fele mellett és szeretve van és szeretni tud!

2022. máj. 3. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Már a házasság előtt is voltak vitáink az élet céljainkat illetően, de úgy voltam vele ez majd az idővel megoldódik

Magától semmi nem oldódik meg. Én így nem mentem volna hozzá, de ez most már mindegy.

2022. máj. 3. 09:49
 15/16 Lupati ***** válasza:
kommunikacio! Ha igazan szeretitek egymast mindket félnek engedni kell. Nem kell egybol elvalni! Mindenki vegyen vissza a egójából!
2022. máj. 3. 13:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
2023. okt. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!