Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Hosszabb) Házasságban élők! Mennyire tudtok beszélgetni? Folyamatosan van beszélgetéstémátok, bármikor bárhol?
És itt a bármikor bárhol bármennyit-en lenne inkább a hangsúly.
Sokat szoktunk beszélgetni, mindenféle témáról, szerencsére nem vagyunk leszorítkozva a mit főzzünk mit kell elintézni témakörre.
Viszont sokszor előfordul, hogy elmegyünk sétálni, beülünk egy kávéra, üdítőre, és kifogyunk a témából, és csak üldögélünk csendben.
Körülöttünk mindenki beszélget.
Olyan gázosnak érződik ez a helyzet.
Ti bármikor bárhol folyamatosan tudtok fecserészni?
#2 Igazad van, valójában a kapcsolat hossza nem is lényeges. Inkább az együttélés ténye, mikor már nem friss a kapcsolat.
#3 Nekünk kettőnk között nem kínos :)
Csak kíváncsi vagyok mások hogyan vannak ezzel, mások folyamat tudnak cseverészni?
#2 vagyok
Mi 6 éve élünk együtt, én nem érzem frissnek - de mondjuk egy huszonévnyi házassághoz képest meg semmi.
Azért válaszolok, hátha releváns: témánk mindig van, mindig tudunk beszélgetni ha akarunk. De olyan is van hogy nem akarunk, és mindketten elmélyedünk a saját gondolatainkban, anélkül hogy "kínos csend" lenne. Mondjuk ez egész ritka, a jellemző hogy végigdumáljuk az együtt töltött időt. :D
Itthon mi is sokszor kifejezetten szeretünk csendben lenni.
Csak hát ugye ha elmegy az ember valahova...általában mindenki beszélget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!