Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jeleit lehet látni ebben a házasságban: az őszinteséget vagy inkább valami mást?
Hónapokkal ezelőtt, egy hivatalos ügy miatt megismertem valakit, akiről akkor még nem tudtam, hogy már 11 éve nős ember, viszont nem viselte a gyűrűjét. Nemrég a feleségével együtt egy luxusnyaralás keretében szimbolikus esküvőt tartottak, és az itt készült képeket néhány nappal később posztolta is. Hamarosan ismét találkoztam vele, és a kezén már látható volt a gyűrű, de egyúttal elmesélte nekem, hogy pszichológus segítségével tudta magát összeszedni (nem árulta el, hogy miért kért segítséget).
Több kérdés merült fel bennem: miért került vissza az ujjára a gyűrű? Miért volt szükség arra, hogy innen több ezer km-re utazva házassági fogadalom megerősítésére kerüljön sor, és felrakja a róla készült képeket? Miért kellett neki pszichológusi segítség, ha a rengeteg közös kép arról árulkodik, hogy elméletileg van kire számítania, a különféle problémák esetén? + Ezekből kiindulva, ebben a házasságban az őszinte érzések vannak jelen, vagy inkább valami más?
Ennyi információ alapján hülyeség lenne bármilyen következtetést levonni. A variációk száma végtelen.
Az egyetlen, ami valószínű, hogy a férj és a feleség komolyan tenni akar azért, hogy a házasságuk működjön és együtt maradjanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!