Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar házasságot ?
Most bocsánat, én abszolút házasságpárti vagyok, de konkrétan ez a férfi sokkal komolyabb dolgokat megtett veled, mint amit egy házassági papír jelent: közös gyerek, közös ház, közös autó. Na, ezek sokkal, de sokkal komolyabb elköteleződések. A gyerek miatt legalább az ő nagykorúságáig fixen össze vagytok kötve. Szóval ebben a helyzetben azt mondani, hogy nem veled képzeli a jövőjét, baromság.
Szóval, ha neked fontos a házasság, akkor azt gyerek és közös vagyon kellett volna tisztázni... Mondjuk elég extrém a kirohanása, de tényleg eléggé úgy jön le, hogy valami nagyon traumatizálta. Ha meg akarnád győzni, akkor erről kellene többet beszélgetnetek.
De én azt mondom, hogy most így 10 év, közös gyerek, közös minden után engedd el - már nincs igazán jelentősége.
Miért lennének fixen összekötve a gyerek miatt?
Ez a pasi nem akar, akkora elkötelezettséget.
Mert a gyerek az övé, és legalább láthatás, gyerektartás miatt úgyis látniuk kell egymást.
Illetve, a házasságot ugyanúgy fel lehet bontani pillanatok alatt, mintha nem lennének házasok, nem az a dologban a macera. A vagyonmegosztás meg a gyerek körüli dolgok jelenthetik a peres problémát - azt meg élettársi viszonyban is kellhet, meg házasságban is szépen, vita nélkül el lehet intézni egymás között. Tehát itt már nem oszt, nem szoroz az elkötelezettségen. Aki nem akar a másik mellett elköteleződni, az nem csinál közös vagyont és közös gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!