Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért akarják inkább a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják inkább a nők házasságot? Miért baj ha egy férfi nem akar házasodni?

Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Nálam mindig fordítva volt.
2019. aug. 5. 15:12
 2/17 anonim ***** válasza:
63%

A környezetemben sőt, a tágabb környezetemben is inkább a férfiak akarnak házasodni, a nők meg élni. Tovább megyek, a férfiak akarnak gyereket, a nők meg nem akarnak szülni.

Az ismeretségem nagyrészét egyetemet végzett, jó egzisztenciával bíró, mondhatni komoly gondolkodású emberek teszik ki. Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy alkoholista, kicsapongó férfiakkal jövök.

2019. aug. 5. 15:15
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Aki nem akar házasodni, ezt tisztázza ismerkedés elején, és olyannal ismerkedjen, aki szintén nem akar.
2019. aug. 5. 15:17
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom, az a nő amelyik gyereket is akar, az házasságot is. Azért mert ezzel jelzed felé, hogy elkötelezett vagy az irányában. Én sem szültem volna valakinek, aki nem szeret annyira, hogy feleségül vegyen. Ha neki ez gond lett volna, nem egymást kerestük volna.

Én meg azokat a férfiakat nem értem, akik olyan nyugodt szívvel mondogatják már egy év után: jöhet a baba! De házasodni azt nem akarnak mert hogy az kötöttség. Miért, a gyerek nem az????

2019. aug. 5. 15:21
 5/17 anonim ***** válasza:
18%

Mert kiskoruktól ez van beléjük sulykolva, hogy a férfi csak akkor szereti ha elveszi, hogy az nem is kapcsolat ahol nincs házassági terv, hogy ha a gyerek nem házasságba születik az főben járó bűn.

Elmondani nem tudom, hogy mennyi szart kaptunk a nyakunkba amiért nem akartunk összeházasodni. Gyakorlatilag senki nem akarta elhinni, hogy pontosan azért nem érezzük szükségét, mert tökéletes a kapcsolat és maximális az elköteleződés. Neeeeem, nem szeretitek egymást mert nem akartok egy darab papírt írni róla. Egyébként a buli miatt azóta volt esküvőnk, de minden jogi következményt kikerülve szerződésekkel. Annyira semmi szükségünk nincsen ilyesmire, a mi életünket csak megnehezítené.

Nőként abszolút nem gondolom problémának ha valaki nem akar házasodni, azt már sokkal inkább hogyha valaki ragaszkodik ehhez. Aki biztos a kapcsolatában az elhiheted nekem, hogy nem fog kapálózni az esküvő után. Én akárhány esküvőn voltam mindenhol azt láttam, hogy azért ragaszkodott annyira a nő a házassághoz, mert a férfi rengeteg rossz fát tett a tűzre és elég egyértelmű volt, hogy nem szereti a nőt. Szóval a félelem miatt az asszonyka ráerőszakolta a házasságot, hogy akkor majd megkomolyodik. Soha nem láttam még olyan jó, stabil párkapcsolatot ahol az egyik fél nagyon erőltette volna a házasságot. Hogyha biztos vagy a kapcsolatodban akkor szerintem nem tudsz ilyeneken problémázni, nem tudod azt gondolni, hogy a házasság fogja majd kifejezni az elköteleződést.

2019. aug. 5. 15:33
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Az erőltetés nem jó, de az sem jó, ha valaki hazudik, házasságot ígérnek, hogy megkapjanak olyat, akinek ez fontos, aztán halogatják, váratják a másikat.

Van, akinek az a ceremónia, az a darab papír fontos, mindegy, miért, azt nem kell hitegetni. Van, aki babonából tart a házasságtól, mert olyan sok volt az ismerősi körében a válás, az meg jól van úgy házasság nélkül is tartós kapcsolatban, akár gyerekkel.

Aki házasodni akar, meg aki egyáltalán nem akar házasodni, nem valók egymás mellé, hasonlót kell keresni. Van, akinek a házasság semleges, az bármelyikkel elvan egyébként.

2019. aug. 5. 15:41
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Azért ne tartsunk már ott, hogy a házasság valami középkori sz*rság, és lassan már szégyenkezni kell miatta. Elég látni a nagy és modern és szuper világ posványát. A házasság és lassanként az összes hagyomány nem azért veszti érvényét mert hülyeségek, hanem azért, mert egy ultra egoista és bunkó világban élünk, Ezért. Ahol a deviancia a társadalmi követelmény, ahol az az egyéniség aki minél jobban eltér a normalitástól. Ahol már eleve bűn megfogalmazni hogy mi a norma, mivel ezt az gigantikusra hízlalt egó nem fogadja el. Tulajdonképpen ha ilyen ütemben sz*runk bele a levesünkbe, turbó sebességre kapcsoltunk ahhoz, hogy romba döntsük mindazt, amit eddig elértünk.
2019. aug. 5. 15:51
 8/17 Barnabas333 ***** válasza:
16%
7-es nem középkor *** csak papír arról, hogy lesz egy ember aki a magán tulajdonod lesz. Magyarán legális rabszolga tartás... 42F
2019. aug. 5. 16:40
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem baj, de közölje a legelején. A nő meg eldönti, hogy kell neki vagy keres olyat, aki szintén akar.

Nálunk a férjem akarta először. Én is akartam, de picit később.

2019. aug. 5. 18:08
 10/17 anonim ***** válasza:
18%

Pedig itt is a GYIK-ON, 90%-ban a nők sírnak, hogy x éve együtt élnek s a fickó nem akarja elvenni. Erre majd minden nő azt írja, hogy bíz én ott hagynám azt a férget. (aki nem hiszi, olvasson utána).

Hiába tagadjátok. A nők ragaszkodnak jobban a házasságot. Hogy miért?

Talán mert onnan nyeregbe érzik magukat. Attól a pillanattól, önmaguk lehetnek..

Pl:már csak negyed annyi sex....

Stb..

2019. aug. 5. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!