Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai hízlalós kérdésről jutott eszembe. A férjem hosszútávfutó és rühell enni. Anyósom, a tesója, anyum, meg úgy random emberek is azt állítják, hogy híznia kéne. Mit tudnék tenni?
valahol mentálisan is kellene programozni, hogy elinduljon a változás..
irj ha gondolod..
Micsoda egy kibírhatatlan nő lehetsz, tuti miattad ilyen a férjed, hogy nem eszik ;)
Menj te is futni, lustaság!
#35 vagyok
Akkor visszavontam, bocsi :)
Kérdezz!
De már azzal kezded, hogy el sem hiszed, amit írok, akkor mégis mit akarsz?
Azért magyarázok kalóriákról, mert AZ A KULCS! 1200-on NEM fog hízni érdemben, semmit - ez tény, bármennyire nem tetszik.
2000-en talán heti fél kilót, és nem kell teliennie magát - ezt nem mondtam -, de számolja, mert meg fog halni, és te semmit nem tehetsz vele!
Nem tömheted meg, és be sem utaltathatod kórházba, pedig a súlya alapján sajnos lassan ott lenne a helye.
Mit nem értesz ezen?
És nem bunkó vagyok - hidd el, tudnék nagyon bunkón válaszolni -, de ezek a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!