Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi az, ami sokat levon(na) a szemetekben a párotok, vagy egy random férfi férfiasságából?
Gondolok itt akár egy apró szokásra, viselkedésre, hobbira, egyéb tevékenységre.
Nekem pl. többször a fejemhez vágták már a családom idősebb férfi tagjai, hogy ne végezzek ennyi házimunkát otthon, mert ki fog ábrándulni belőlem a menyasszonyom. Nem kell semmi extrára gondolni, csak főzés, mosogatás, porszívózás, mosás, effélékre.
Szerintetek?
- Ha nem tudott leszakadni az anyjáról.
- Ha a legkisebb megoldandó problémánál pánikol.
- Ha erősebb vagyok nála.
- Túlérzékenység, hiszti, önállótlanság.
A legkiábrándítóbb számomra ha nem bújtak elő anyuci szoknyája alól. Nem arra értem, ha valaki bizonyos okok miatt még otthon lakik, hanem akik tényleg függnek az anyjuktól.
Az, hogy valaki nem segít a házimunkában az inkább férfiatlan mintsem férfias. Vagy ha nem is élünk a nemi fogalmakkal, én úgy gondolom az a társ aki nem segít a másiknak az nem valódi partner.
Ha hallgat a család idősebb férfi tagjaira.
Minden olyan, amit azért csinál vagy nem csinál, mert a férfiasságát erősíti/gyengíti. Ez gyerekes nagyon.
Érdekes válaszok jöttek össze, köszi!
Mit jelent pontosan a "férfihiszti"? Mennyiben más ez, mint bármelyik másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!