Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi az, ami sokat levon(na) a szemetekben a párotok, vagy egy random férfi férfiasságából?
Gondolok itt akár egy apró szokásra, viselkedésre, hobbira, egyéb tevékenységre.
Nekem pl. többször a fejemhez vágták már a családom idősebb férfi tagjai, hogy ne végezzek ennyi házimunkát otthon, mert ki fog ábrándulni belőlem a menyasszonyom. Nem kell semmi extrára gondolni, csak főzés, mosogatás, porszívózás, mosás, effélékre.
Szerintetek?
Több mindennel tudok azonosulni, amit előttem írtak. Az egyik az anyucitól való leválásra való képtelenség. Különösen akkor, ha egyébként éjjel-nappal marják egymást, de amint nekem támad konfliktusom az "anyóssal", hirtelen ő lesz a szent a pali szemében. Red flag.
A hisztit én is idemondanám, bár én sem tudnám megmondani, hogy a "férfihiszti" miben tér el a "női hisztitől", leszámítva azt, hogy milyen nemű csinálja. Én a hiszti alatt azt értem, amikor felmerül egy konfliktus, és látod a másikon, hogy meg sem próbál a megoldás keresésére fókuszálni, de még csak belehelyezkedni sem a te álláspontodba, helyette bevágja a durcit, hogy milyen rossz ez NEKI, ezért most hagyd békén, ő meg talán kegyeskedik megbocsátani neked másnapra.
Illetve számomra is lelombozó az a tipikus alpári, minél hangosabb böfögés és/vagy fingorászás, amire az érintettek általában csak legyintenek, hogy "férfi dolog". Lelombozó lenne az is, ha csak döglene a fotelban és tőlem várna mindent, szóval a házimunkavégzés egyértelműen előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!