Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi az, ami sokat levon(na) a szemetekben a párotok, vagy egy random férfi férfiasságából?
Gondolok itt akár egy apró szokásra, viselkedésre, hobbira, egyéb tevékenységre.
Nekem pl. többször a fejemhez vágták már a családom idősebb férfi tagjai, hogy ne végezzek ennyi házimunkát otthon, mert ki fog ábrándulni belőlem a menyasszonyom. Nem kell semmi extrára gondolni, csak főzés, mosogatás, porszívózás, mosás, effélékre.
Szerintetek?
Ha retteg a bogaraktól, vagy állandóan, indokolatlanul fél, ha úgy érzem én vagyok a bátrabb.
Ugyan ez az ügyintézés terén. Ha azt érzem, hogy nekem kell mindent megoldani, nekem kell telefonálni, stb., mert ő "fél" megoldani.
Ha alacsonyabb a fájdalontűrő képessége, mint nekem. Ha állandóan panaszkodik valamiért, itt fáj, ott fáj, beütöttem, nem bírom el (azt amit én is megemelek, elviszek) stb.
Ha túl sok időt tölt önmaga csodálatával, vagy a szépítkezéssel.
Ha csak ül otthon, mint egy here.
Ha állandóan sír, mindenen. Szerintem egy felnőtt ember, hacsak nincs rá nyomós oka, nem sirdogál. Mindegy, hogy nő, vagy férfi.
De a túlzott agresszió, verbális, vagy tettleges is ugyanígy elveszi a szememben ezt. Egy felnőtt ember nem hisztizik, üvölt, csapkod, dobál tárgyakat. Innentől kezdve egy férfi sem, csak egy éretlen gyerek.
Ha nálam is kevésbé ért a szereléshez és nem is hajlandó megpróbálni. Én elég sok szerszámot ismerek és szívesen kísérletezek. Ha valaki egy ikeás szekrénynél is inkább szakembert hív, az nekem kiábrándító.
Tulajdonképp, ha mindenben legalább azt hozza amit én, erőben azért többet, akkor nincs gond. Ha valamerre erősen kileng, akkor ott nekem már nem lesz férfias.
Nagyjából mindent leirtak már. Talán a nagyképűséget nem, vagy azt amikir "ő mindent jobban tud".
Plusz ha igénytelen, vagy fingik mint egy disznó, a keze folyton az orrában, netán köpköd.
De ha annyit pepecsel a tükör előtt mint egy kényes cicababa az is kiábrándító.
A házimunkát viszont pont hogy becsülöm.
Haha, én is a hisztit akartam írni (és csak azt), de már megelőztek.
Nem tudom megfogalmazni, hogy pontosan mi. Talán majd valaki más leírja, hogy ő mit gondol és akkor rájövök, hogy én mit gondolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!