Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai hízlalós kérdésről jutott eszembe. A férjem hosszútávfutó és rühell enni. Anyósom, a tesója, anyum, meg úgy random emberek is azt állítják, hogy híznia kéne. Mit tudnék tenni?
Szerintem tekintsük tárgytalannak a kérdést, mert még egy használható választ nem kaptam, de megtudtam, hogy
- dagi vagyok, ami nem igaz
- megkérdőjelezték, hogy egyáltalán miért írom ki a kérdést
- megírták, hogy a párom kórosan sovány, amit eddig is tudtam
- hogy sehogy nem tudok neki segíteni, pedig 1-2 kevésbé jól működő módszert én is tudok mondani
- illetve, hogy csak azon tudok segíteni, aki akarja, no para, hogy én is főzök, bevásárolok és rendelek ennivalót.
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólását, a továbbiakban hasonló hasznosságú kommentekre nem tartok igényt, nincs ennyi fölös időm. További szép estét!
Hujujj, kérdező, nagy csapást fogsz kapni a Tesitanárok Szövetségétől, az Önjelölt Tornatanár Klub-tól és a Mindenkinek 5000 kör futást Mozgalomtól.
"Rossz szomszédságba keveredtél...!"
#14 Nem étkezési zavara van. Heti 7-szer jár sportolni. Ebből négyszer napi 1h-3h-t fut. Hosszútáv futóknál gyakori, hogy mivel futás közben nem tudják pótolni a kalóriát (eszik közben ilyen izotóniás folyadékot, meg visz táskát, de nem elég), ezért fogynak.
Ha egyszer-egyszer kihagy egy-egy hetet (pl. mikor oltást kaptunk), akkor láthatóan kerekedik az arca.
A megoldás az lenne, hogy nagyobb adagokat eszik valamilyen módon, de nem tömhetem belé az ennivalót, ha azt állítja, hogy nem éhes. Néha van, hogy túleszi magát és panaszkodik egész este.
#19 Nem tudom, én egy ilyen kérdésre valami gyakorlati tanácsot adtam volna, amivel el lehet érni, hogy a másik többet egyen.
Te hány ilyen tanácsot láttál a válaszok között?
A pszichológushoz járatás, a másik betegnek, kövérnek nevezése szerintem nem ez.
Az, hogy én általában többet eszem, ha finomat főznek nekem/leülünk rendesen enni/ki van rakva nasi inkább ez a kategória lett volna, de egyetlen hasonló válasz nem érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!