Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A mai hízlalós kérdésről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai hízlalós kérdésről jutott eszembe. A férjem hosszútávfutó és rühell enni. Anyósom, a tesója, anyum, meg úgy random emberek is azt állítják, hogy híznia kéne. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 17:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de miért is a te dolgod ezt megoldani? Mármint segíteni csak azon tudsz segíteni, aki tudja, hogy segítségre van szüksége, nem? Vagy kényszeretetésben gondolkozol?
2022. márc. 22. 19:27
 12/38 A kérdező kommentje:

Szerintem tekintsük tárgytalannak a kérdést, mert még egy használható választ nem kaptam, de megtudtam, hogy

- dagi vagyok, ami nem igaz

- megkérdőjelezték, hogy egyáltalán miért írom ki a kérdést

- megírták, hogy a párom kórosan sovány, amit eddig is tudtam

- hogy sehogy nem tudok neki segíteni, pedig 1-2 kevésbé jól működő módszert én is tudok mondani

- illetve, hogy csak azon tudok segíteni, aki akarja, no para, hogy én is főzök, bevásárolok és rendelek ennivalót.

Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólását, a továbbiakban hasonló hasznosságú kommentekre nem tartok igényt, nincs ennyi fölös időm. További szép estét!

2022. márc. 22. 19:43
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Hujujj, kérdező, nagy csapást fogsz kapni a Tesitanárok Szövetségétől, az Önjelölt Tornatanár Klub-tól és a Mindenkinek 5000 kör futást Mozgalomtól.

"Rossz szomszédságba keveredtél...!"

2022. márc. 22. 19:54
 14/38 anonim ***** válasza:
70%
Ha étkezési zavara van, azon egyedül nem tudsz segíteni. A legtöbb, amit tehetsz, hogy segítesz neki szakembert keresni és elkezdeni járni hozzá, majd támogatni a gyógyulásban.
2022. márc. 23. 06:40
 15/38 A kérdező kommentje:

#14 Nem étkezési zavara van. Heti 7-szer jár sportolni. Ebből négyszer napi 1h-3h-t fut. Hosszútáv futóknál gyakori, hogy mivel futás közben nem tudják pótolni a kalóriát (eszik közben ilyen izotóniás folyadékot, meg visz táskát, de nem elég), ezért fogynak.

Ha egyszer-egyszer kihagy egy-egy hetet (pl. mikor oltást kaptunk), akkor láthatóan kerekedik az arca.

A megoldás az lenne, hogy nagyobb adagokat eszik valamilyen módon, de nem tömhetem belé az ennivalót, ha azt állítja, hogy nem éhes. Néha van, hogy túleszi magát és panaszkodik egész este.

2022. márc. 23. 08:24
 16/38 anonim ***** válasza:
69%
Ne húzd másra a bajod és utána csiripelj !Szakember!! Csá
2022. márc. 23. 10:24
 17/38 anonim ***** válasza:
80%
Semmi mást nem tehetsz, mint 1. saját magadban tudatosítod, hogy ez nagyon nem normális, 2. utána szerető, gondoskodó, jó feleségként normális hangon elkezded neki is mondani, hogy ez így nem normális, keressen fel valakit, 3. ő felkeres egy szakembert. Nem fogod tudni ezt megoldani egyedül és igen, ez PROBLÉMA és nem mondvacsinált okok miatt, hanem mert evésproblémája van. (Írd ki ezt a kérdés a mentális egészség kategóriába és még tippeket is kapsz, hogy mi lehet a probléma. De azok csak tippek lesznek.)
2022. márc. 23. 10:31
 18/38 A kérdező kommentje:
#16-17 Biztos jobban tudjátok látatlanban diagnosztizálni, mint a család, orvosok, edző együtt... (Nem pszichológusnál nem voltunk, de orvoshoz kb. két éve járunk, hátha van szervi gond, de eddig semmit nem találtak. A férjem is keresi a megoldást, hogy hogyan tudna többet enni, de nem kívánja az ennivalót, az orvosokhoz is ő akart menni).
2022. márc. 23. 11:33
 19/38 anonim ***** válasza:
75%
kedves kérdező, mégis, milyen választ vártál? nyilván csak tippelni tudunk. ha család/edző/többéves orvoslás sem tudott eredményre vezetni, akkor gondolhattad, hogy az átlag hozzászólók sem fognak tudni csodaszert ajánlani. itt a második oldalon a többség a legjobb tudása szerint próbált normális választ írni a megadott (nem túl sok) információ alapján, de neked csak a sértődött fitymálás megy.
2022. márc. 23. 15:18
 20/38 A kérdező kommentje:

#19 Nem tudom, én egy ilyen kérdésre valami gyakorlati tanácsot adtam volna, amivel el lehet érni, hogy a másik többet egyen.

Te hány ilyen tanácsot láttál a válaszok között?

A pszichológushoz járatás, a másik betegnek, kövérnek nevezése szerintem nem ez.

Az, hogy én általában többet eszem, ha finomat főznek nekem/leülünk rendesen enni/ki van rakva nasi inkább ez a kategória lett volna, de egyetlen hasonló válasz nem érkezett.

2022. márc. 23. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!