Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem 13evvel fiatalabb 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bsora kérdése:

A férjem 13evvel fiatalabb 23 én 36 vagyok. 4eve vagyunk együtt, közös gyerek nincs bár akar, nekem viszont van 2. Én voltam az első neki. Szerintetek borítékolható, hogy idővel elhagy másèrt? Nyilván igyekszem boldoggá tenni,de beèri eggyel?

Figyelt kérdés

2022. márc. 7. 22:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
"ha nem dolgozik csak a telefonon játszik." egy gyerek ne akarjon gyereket.
2022. márc. 9. 08:23
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem szomorú, hogy nem akarsz vele közös gyereket.
2022. márc. 10. 14:24
 13/18 A kérdező kommentje:
7es valamit te nagyon félre értelmezel. Pont fordítva állnak a dolgok és a közös érdekeinket nézem azzal, hogy talán most kellene befejezni közös gyerek előtt. Mivel ő nem akar vállni, ezért érdeklődöm, hogy mekkora hibát követek el, ha együtt maradunk. Nem tudom hogy neked honnan jönnek a feltételezèseid, de nem vagy túl erős ebben.
2022. márc. 14. 08:41
 14/18 A kérdező kommentje:
11es de dolgozik. Reggel 6-tól este 6-ig. Ezért is voltam eddig türelmes vele, hiszen biztos ő is fáradt, így lazít. Azonban én is dolgozom, és én is pihennèk néha.
2022. márc. 14. 08:43
 15/18 A kérdező kommentje:
12es szerintem azért érthető, hogy aggályaim vannak, mert ha elhagy, ott leszek egyedül 3gyerekkel, nem beszélve a gyerek érzéseiről.
2022. márc. 14. 08:44
 16/18 A kérdező kommentje:
8-as a sajnálkozásod költsönös.
2022. márc. 14. 08:47
 17/18 A kérdező kommentje:

9-es és 10es köszönöm szépen, hogy leírtátok a tapasztalataitokat és nagyon sajnálom, hogy így alakult nálatok! Gondolom nem volt könnyű lezárni magatokban!?

Biztos hogy sokat számítanak a körülmények és az emberek személyisège is, de akkor lényegében nem sokat tehetünk azon kívül, hogy igyekszünk boldogok lenni és boldoggá tenni, aztán lesz ami lesz

2022. márc. 14. 08:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Biztosan nem fog mukodni hosszu tavon. Boritekolhato.
2022. aug. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!