Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig akar büntetni ez miatt?
Szóval eldöntöttem hogy akarok második gyereket hiába tiltakozik hogy nincs rá pénz.
Szóval a tudta nélkül abbahagytam a tabi szedést és jött is a gyerek.
Már két éves a kisfiúnk.
Olyan cuki nem értem hogy haragudhat rám emiatt?
Azóta akármi komoly téma kerül köztünk szóba, flegmázni kezd, és mindig összeveszik velem.
Mindig azzal jön hogy miből neveljük fel a gyereket, meg hogy én mindig csak átverem.
Pedig nekem is van munkám, nem csak itthon ülök mint mások akik szintén két gyereket nevelnek a környezetemben.
Meg amúgy is hogy lehet azt mondani hogy megbánta a gyereket.
Értem én hogy csúnya dolgot csináltam, de lassan meg kéne bocsátania.
Mekkora nyomorek vagy.
Beleegyezes nelkul csináltál gyereket.
Minek vagy vele, ha nem akar gyeremet?
Fuck logic
Hogy lehet valaki ekkora idiota.
Én akkor itt helyben összecsomagoltam volna és eljövök. Hát hogy lehet ilyet csinálni?!
nem tudom eldönteni, hogy ez kamu e vagy sem
bár simán lehetnek olyan ostoba emberek akiknél a gyerekvállalás nem egy közös döntés, hanem ilyen átverések sorozata
ha velem valaki ilyet tenne szerintem a 2 év a bemelegítő kör lenne és még amire számíthatna.......
persze a gyereken nem vezetném ezt le, hisz nem ő a hibás, de az anyja mit kapna
Én ilyen pasit otthagytam volna aki nem képes tesót csinálni az egyszem gyerekének, pénzre hivatkozva.
Nincs az a pénz amivel pótolni lehet egy tesót.
Én a helyedben biztos nem szültem volna ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!