Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig akar büntetni ez miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig akar büntetni ez miatt?

Figyelt kérdés

Szóval eldöntöttem hogy akarok második gyereket hiába tiltakozik hogy nincs rá pénz.

Szóval a tudta nélkül abbahagytam a tabi szedést és jött is a gyerek.

Már két éves a kisfiúnk.

Olyan cuki nem értem hogy haragudhat rám emiatt?

Azóta akármi komoly téma kerül köztünk szóba, flegmázni kezd, és mindig összeveszik velem.

Mindig azzal jön hogy miből neveljük fel a gyereket, meg hogy én mindig csak átverem.

Pedig nekem is van munkám, nem csak itthon ülök mint mások akik szintén két gyereket nevelnek a környezetemben.

Meg amúgy is hogy lehet azt mondani hogy megbánta a gyereket.

Értem én hogy csúnya dolgot csináltam, de lassan meg kéne bocsátania.

#második gyerek #Meddig büntet
2021. nov. 25. 04:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Szülj még egyet. Eszed meg van hozzá. Nőöőő
2021. nov. 25. 07:51
 12/24 anonim ***** válasza:
11%
Sokkal jobb a két gyerek mint az egy aki folyton rajtatok lógna. Gyereknek gyerek a barátja. Majd ő is rá fog erre jönni, csak még pici a gyerek nem tud mit kezdeni vele.
2021. nov. 25. 08:00
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Bár én nő vagyok, a helyében sosem bocsátanám meg.
2021. nov. 25. 08:44
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

Valószínűleg örökre megváltoztál a számára. Amit csinál, az nem büntetés, hanem olyan viselkedés, amit az olyan embereknek tartogat, amilyenné váltál a szemében.

Nagyon jó, hogy lett a második gyerek, az első is biztosan örülni fog, hogy csonka csalában nőhet fel.

2021. nov. 25. 08:54
 15/24 anonim ***** válasza:
36%
senkinek nem tunik fel, h KAMU?:D
2021. nov. 25. 09:05
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
15# elhiheted hogy vannak ilyen sztorik
2021. nov. 25. 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
A gyerek kérdés is olyan, ahol közösen kellene meghozni a döntést, de aljas, önző módon átverted. Edd meg, amit főztél. A helyében csomagolnék mellőled.
2021. nov. 25. 09:55
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

16: vannak igen.

de itt egyertelemuen latszik a stiluson meg mindenen, hogy direkt tul lett tolva. aki ilyet csinal, az nem jon ide es irja le szajbaragosan, h direkt nem szedte a tabut, direkt mondta a csavo, h nincs ra penz, meg jaj de cuki a baba.. tul lett tolva es kesz. egyszeruen erzodik, h kamu, valami hulyegyerek trollkodasa. eleg baj, hogy sok buta ember meg beveszi es egybol ugrik ra.

2021. nov. 25. 10:02
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Provokatív kamu. Bár vannak ilyen hülyék, de ők nem dicsekszenek így el vele.
2021. nov. 25. 10:28
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
Igen, egyértelmű, hogy kamu, és? Az emberek azért járnak ide válaszolgatni, hogy véleményt formáljanak, párkapcsolati kérdésekkel kapcsolatban elmélkedjenek. Rengeteg kérdés van az oldalon, ami nem valós, ettől függetlenül tökéletes alap véleménycseréhez. Ügyes vagy, hogy észrevetted a nyilvánvalót, de nem számít, hogy a kérdés kamu vagy sem.
2021. nov. 25. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!