Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig akar büntetni ez miatt?
Szóval eldöntöttem hogy akarok második gyereket hiába tiltakozik hogy nincs rá pénz.
Szóval a tudta nélkül abbahagytam a tabi szedést és jött is a gyerek.
Már két éves a kisfiúnk.
Olyan cuki nem értem hogy haragudhat rám emiatt?
Azóta akármi komoly téma kerül köztünk szóba, flegmázni kezd, és mindig összeveszik velem.
Mindig azzal jön hogy miből neveljük fel a gyereket, meg hogy én mindig csak átverem.
Pedig nekem is van munkám, nem csak itthon ülök mint mások akik szintén két gyereket nevelnek a környezetemben.
Meg amúgy is hogy lehet azt mondani hogy megbánta a gyereket.
Értem én hogy csúnya dolgot csináltam, de lassan meg kéne bocsátania.
20: sokan nem veszik eszre, amint latod.
amugy en reszemrol nem akarom etetni ezt a nogyulolo troll hulyet, de hajra. most nyilvan ezen elvezkedik, hogy sokan agyatlanul nekiesnek a a kerdesben szereplo ‘nonek’.
ha ertelmes kerdes lenne, meg ha kamu is, azalatt valoban lehetne konstruktiv eszmecseret folytatni. de ennek semmi ertelme, ez nem egy megoszto tema. nyilvan aki direkt nem szedi be a gyogyszert es felcsinaltatja magat a parja akarata ellenere, az szanalmas. a kerdesre csak egyfele valaszt lehet adni pont azert, mert tultolt kamu. vagy te megis milyen ‘elmelkedeset’ vagy velemenycseret latsz itt?? lool
Akkor ha esetleg a férjed úgy döntene, hogy na akkor legyen még vagy 4 gyerek, akkor ha akarod ha nem megkéne neki szülnöd. Ja hogy az már neked nem menne? Miért? Mert nem egyezel bele? A férjed beleegyezet a másodikba?
Soha nem fogom tudni elfogadni és megérteni az ilyen idióta embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!