Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9éve vagyunk házasok a férjemmel ,szeretjük egymást,de mégis ott az a kis hiány érzett bennem amit nem tudok hova rakni?
Egyedül neveltem a fiamat bolcsis korától 6 évig
Mindent meg lehet oldani Hozzateszem klassz munkahelyem van 8-16-ig munkaidovel így tudtam hozni vinni délután edzés majd haza
Nyugodt kiegyensúlyozott élet még ha minden rajtam is volt egyedül
Ne feled kérdező, hogy mindig van csábítóbb, szebbnek tűnő, jobbnak látszó,ígéretesebb,izgalmasabb !
De azt se feled, hogy minden csoda 3 napig tart !
Elválni könnyű !
Megházasodni nehéz !
De a legnehezebb a meglévő házasságot megtartani, főleg úgy, hogy nem teszünk bele energiát, munkát, mind azért , hogy az a házasság szép,jó, örömteli és elégedett legyen!
A munkatársad, pont azt a benned lévő és általad sajnos idegennek, idegen férfi felé kimutatott, hiányérzetedet vette észere, azaz azt , hogy PRÉDA vagy !
Te meg elkezdtél bedőlni a férfi csábításainak !
Meginogtál és a férfi pont erre játszik egészen addig, amíg le nem fektet!
(55 éves családapa, férj, férfi szavai ezek )
15 -ös vagyok !
Dolgozzál rajta , tegyél érte, hogy a férjed érzelmeket is fejezzen ki feléd irántad !
Csinosítsd magadat, tudod, fodrász,kozmetikus,műkörmös,szolárium,sportolás, csinos ruha, szép cipő , jó parfüm, stb.stb.
Nincs az a "csúnya" nő, aki ne tudná magát annyira kicsinosítani, hogy a férje ne kezdjen el féltékeny lenni reája !
De te, ugye a csúnyánál azért sokkal szebb vagy ! ( szép, az egy relatív fogalom)
Szóval, vagy te annyira ügyes és vagy te annyira NŐ, hogy had ne én tanítsalak meg, mint férfi, a női praktikákra, amikkel egészségesen féltékennyé tudod tenni a férjedet !
Egy egészségesen féltékeny férfi, mindig igyekszik udvarolni, kedveskedni a feleségének !
Azaz érzelmeket is visz bele a kapcsolatba!
Szóval dolgozzál a kapcsolatodon !
Neked , nektek lesz jobb és szebb életetek ezáltal !
bár a 15-ös első hozzászólásával nagyon egyetértettem, az utóbbival sajnos nem tudok. az, hogy a férje nem visz érzelmeket a kapcsolatba nem azért van, mert a felesége nem pörög a fején egyszál tangában, meg illeg összevissza előtte. amúgy is rühellem ezt a tanácsot, mert
1. miért a nőnek kell állandóan azon munkálkodnia, hogy fel legyen pezsdítve a szexuális élet, miért neki kell új bugyikákat vennie, meg szoliba/ körmöshöz (?????) járnia?
2. a kérdezőnek az érzelmek hiányoznak, ami nélkül neki már nem kívánja túlzottan a szexet (legalábbis én így értelmeztem). akkor pont nem fog segíteni neki az, hogy megintcsak ő dolgozik a kapcsolaton, meg körüludvarolja a férjét, aki ismét nem tesz érzelmet a kapcsolatba
3. tegyük féltékennyé a férjet??? elég játszma szagúan hangzik. nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba. lehet az én kapcsolatom működik másként, de itt nincs helye ilyen gyerekes dolgoknak. a féltékenység nálunk már egy tünet, amit ORVOSOLNI szeretnénk, nem pedig előcsalogatni
4. szintén a saját kapcsolatomból tudok kiindulni, de ha nálunk lelkileg/érzelmileg volt instabilitás, akkor mi azokon az aspektusokon dolgoztunk, nem pedig szexel próbáltuk a hiányt pótolni, szexel próbáltuk megoldani azokat a dolgokat, melyeket nem a szex idézett elő. ilyenkor mi mindig extrán figyeltünk a másikra, elutaztunk kettesben, sok, mély, őszinte beszélgetés segített (és ezek után a szex is sokkal gyakoribb és jobb lett). nyilván mindkét félnek motiváltnak kell lennie, mert egyedül nem fogod tudni megoldani
18 -as !
én a 15 -ös vagyok.
1. miért a nőnek kel állandóan azon munkálkodnia, ....
Válaszom : Nem , Nem mindig a nőnek kel munkálkodnia !
De a kérdező esetében, szerintem igen !
Természetesen , itt a gyakorin nem lehet, és szerintem nem is szabad, mindenkire egyformán érvényes javaslatot tenni/mondani.
2. Nem szabad előre azt sugallni, hogy a Nő meg se próbáljon dolgozni a kapcsolaton, mert úgysem fog segíteni a kapcsolaton.
3. Természetesen egy "beteges" féltékenység az nagyon nem jó és a játszmázás sem jó !
De, egy egészséges féltékenység az kell ahhoz, hogy a megfelelőszintű érdeklődés tüze ne aludjon ki!
(a Nő feladata a csábítás, a Férfi feladata a hódítás)
4. Teljesen egyet értek.
Azon kell dolgozni, ami éppen az aktuális gond - probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!