Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom képtelen kielégíteni? 39N
45 éves,és ritkán is szexelünk,és sokszor nem is teljesen kemény neki.Nekem szükségem volna a rendszeres együttlétre,kemény farokkal.
12 éve vagyunk házasok, 9 éves a kislányunk.Válni nem akarok,megcsalni nem szívesen csalnám meg.
Hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani?
Evidensnek tűnhet a válasz...
Nem, nem kell megcsalnod.
Beszéltetek már róla?
Nőként tekint rád, te pedig férfiként rá?
Általában érzelmi szempontok figyelnek be, a kor kevésbé releváns, kivéve, ha konkrét, szervi probléma van nála...
Vele nem lehet ilyenről nyíltan beszélni,de megtettem,pontosabban csak én beszéltem ő végighallgatta.Azt mondta rá jó.De nem változott semmi.
Én meg nőként nem fogok mindig kezdeményezni,főleg hogy volt rá példa hogy visszautasított az adott pillanatban.Ami számomra megalázó volt.
Nélküle lehetetlen megoldani ezt a problémát. Csak együtt tudjátok rendbehozni. Ha nem partner ebben, akkor nem fog semmi változni.
Ha a megcsalás, vagy egy harmadik fél bevonása ki van zárva, akkor esetleg egy vibri tud valamit enyhíteni a problémán.
Miért kell ezzel terapeutához menni?
Ha nem kíván nem kezdeményez, ha nem kemény nem kíván!
Én 4 évig nem szexeltem. El is váltunk. Nem szereztem volna szex nélkül élni...
De arra készűlj fel hogy ennyi idősen már nem olyan egyszerű kapcsolatot találni.. és sok a perverz a társkeresőn..
Ha elválnak se lesz szex. Min fog segíteni?
Vegyél egy vibrit. Ha nem segít, akkor beszélj vele, hogy neked ez nem kielégítő, javasoljon ő valamit.
Ha az se, akkor szerető. Legfeljebb váltok miatta.
Ugye, hogy sok az ilyen házasság amit a kérdező leírt?!
De amikor én említettem meg, hogy egyre több az ilyen kérdés, ami azt tükrözi, hogy sok házasságban ugyanez a probléma mindkét fel részéről ami a kérdezőnél is, akkor hirtelen előjöttek az okoskodó huszárok és lehurrogtak, hogy nincs igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!