Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van még rajtam kívül olyan aki képtelen orálisan kielégíteni a párját?
Figyelt kérdés
Szörnyen érzem magam emiatt, de képtelen vagyok rà..2017. máj. 21. 23:12
3/29 A kérdező kommentje:
De létezhet ilyen aki erre nem képes lelkileg?
2017. máj. 21. 23:19
4/29 anonim válasza:
Undorodsz tőle?Vagy megalázónak tartod,azért nem megy?
5/29 A kérdező kommentje:
Nem igazàn tudom, undornak nem mondanàm, inkàbb csak azt érzem hogy nem szeretném megtenni.
2017. máj. 21. 23:22
6/29 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen,akinek ez nem megy,ne aggódj.
Szerintem megalázónak tartod,nem?Mondd ki nyugodtan,nem ciki.
Nem mindenki orálozik.
7/29 A kérdező kommentje:
Akkor tartanàm megalàzónak ha előtte térdelnék ő meg fölöttem àllna, de ez ugye àgyban nem így lenne.
Így nem mondanàm hogy megalàzónak tartom.
2017. máj. 21. 23:26
8/29 anonim válasza:
De akkor csak van valami oka,pedig.
Eddig még egyik fiúdnál sem tudtad megtenni?
9/29 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én 39 éves pasi vagyok és én is csak egyszer próbáltam puncit nyalni de nagyon undorodok tőle.
10/29 anonim válasza:
Én férfi létemre se vágyok rá, ugyanúgy ahogy a női megfelelőjére sem. Mindennek megvan a helye, de szerintem azok a dolgok nem a szádba valóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!