Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van még rajtam kívül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van még rajtam kívül olyan aki képtelen orálisan kielégíteni a párját?

Figyelt kérdés
Szörnyen érzem magam emiatt, de képtelen vagyok rà..
2017. máj. 21. 23:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nem pont ezt írtam mivel hogy úgy okoz örömet a pàrjànak hogy az neki is jó legyen... ez nagyon nem mind1.

És szerintem egy jól működő kapcsolatban egyik fél se vàrja el a màsiktòl hogy olyat tegyen amit nem szeretne...

2017. máj. 22. 00:27
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos én,de dolgozom rajta.:)21/L
2017. máj. 22. 06:34
 23/29 anonim ***** válasza:
20%
Azért nem azt kérte, hogy vegyétek be muttert harmadiknak! Alap orál. Akkor nálatok mi a petting? Húzogatod neki, azt ő is meg tudja csinálni magának. De gondolom te azért odatartod, hogy lavantson be. Gáz vagy! De te azért elvárod, hogy megfossza magát ettől, mert te nem "szeretnéd". Jah, ez bele fér 1 kapcsolatba...... Ahha.... Érdekes.....
2017. máj. 22. 06:39
 24/29 anonim ***** válasza:
27%

#17-es vagyok.

Még egyszer: a szopás/nyalás olyan, mint a csók. Teljesen alap igény mindkét irányba. Persze udvarias és azt mondja, ezért nem hagy el, de ne legyenek illúzióid: el fog hagyni az első csajért aki leszopja.

Neked hogy esne, ha a pasi nem csókolna meg? Na pont ilyen az is, ha nem csókolod meg a farkát. Az is hozzá tartozik és vágyik rá, nem kicsit.

Azt mondod a pasid "szerencsére" nem olyan mint én. Rossz hírem van: de olyan. Minden pasi "olyan".

Majd meglátod.

2017. máj. 22. 07:33
 25/29 anonim ***** válasza:
64%
Semmi baj nincs ezzel, hisz nem vagyunk egyformák! Egy nő még ettől nő marad, és ne aggaszd magad rajta! Ha nem megy hát ne csináld! A szex attól szép játék, hogy mindenki örömét leli benne.
2017. máj. 22. 07:43
 26/29 A kérdező kommentje:

#23as. Érdekes hogy csak 2-3 ember van veled együtt aki bunkón ràmmondja hogy gàz vagyok, elfog hagyni a baràtom stb, miközben màsok írjàk hogy ezzel nincs gond, lehet egyszer majd megpróbàlom.. próbàlnak segíteni amit köszönök nekik hisze ezért lenne ez az oldal.

Ellentètben a ti hozzàszòlàsaitokkal, amik hidegen hagynak. Mert làtom hogy a #17es is egy olyan pasi akinek ez a legfontosabb az àgyba és ha a csaj màr nem elégízi ki őt oràlisan akkor ott is hagynà a francba.. gratulàlok te aztàn tudod mi az igazi őszinte szeretet.. és egyàltalàn nem olyan alap mint a csòk. Az anàlis szex se alap..

2017. máj. 22. 07:56
 27/29 anonim ***** válasza:
90%
Biztosan van...az én párom anno " félt" tőle...ezt meg kell érteni, nem szabad erőltetni. DE hidd el, amióta nyitottabb lett, már élvezi és jól beletanult...szerintem Te is valahogy így lehetsz...
2017. máj. 22. 08:45
 28/29 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mert nem mindegy.

Pl., ahogy az előző írja, belejöhetsz még.

2023. nov. 21. 17:16
 29/29 anonim ***** válasza:

23-as vagyok. Figyi, írásodból kb azt saccolom, hogy huszon pár éves vagy. Így elég fellengzős beszélni olyan dolgokról, amiről fingod sincs. Az, hogy itt az unatkozó tinik, milyen véleménnyel támogatnak téged, az megint semmit sem jelent. (A véleménynél ne csak azt nézd hogy hogyan hat rád, hanem hogy mennyire tapasztalt...)

Na de, az van, hogy nálad nincs orál, anál, gondolom semmi extra, akkor te pont baromi unalmas leszel 3 hónap után a szexben. És persze lesz 1 fiú, aki fülig szerelmes lesz beléd, csak sajnos ő nem akarja ilyen unalmasan és "szolidan" leélni a fiatalságát. Mert vannak a környezetében más csajok is, akik sokkal lazábbak és megélik a dolgokat. Ez pedig majd hiányozni fog a fiúdnak is.

Persze tudom, én vagyok a hülye, meg jönnek itt majd a bevédő tini kommentek.... De elárulok 1 titkot, a legtöbb megcsalás az unalom ellen/miatt van.

2023. nov. 22. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!