Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van még rajtam kívül olyan aki képtelen
orálisan kielégíteni a párját?
Már le is pontoztak. Ezek szerint ide csak a hazugoknak, meg a melegeknek éri meg eljönni. Nem érdekel ki mit mond, őszinte vagyok és kész.
2017. máj. 21. 23:41
Ne érezd majd szörnyen ez miatt. Most nem megy valamilyen oknál fogva, de ez később változhat, ha sikerül felderíteni az okát és lerendezni magadban.
Azt mondod nem érzed megalázónak.
Undort érzel e?
Körül tudod azt az érzést írni ami ilyenkor elfog?
Eszedbe jut bármi is az orális szexről? Akármi, egy kép, egy hang, érzet?
2017. máj. 21. 23:50
Titeket az Eiffel-torony előtt kéne felkötni ennyi szexkultúrával,és ilyen tré neveléssel,gyakoroljatok,lazuljatok el,nem rossz dolgok ezek,rengeteg élménytől fosztjátok meg önmagatokat és a párotokat...
2017. máj. 21. 23:55
sok lány nem akarja csinálni mert gusztustalannak tartja vagy mert hogy ő az ilyet csak szimplán nem szereti mert ugy van vele hogy mindennek meg van a maga helye és rakja csak oda :D
de találkoztam már olyannal is akinek nem egy párkapcsolata volt és senkit sem volt hajlandó orálisan ki elégíteni egy ember kivételével
majd lehet te is így leszel vele
de ezzel nincs semmi baj ha nem hát nem nincs belőlle semmi ha szeret a pasi megérti
2017. máj. 21. 23:58
15/29 A kérdező kommentje:
Egyfajta undort lehet êrzek, de főként félek ettől az egêsztől. Lassan 2,5 éve leszek együtt a párommal, igen megértő ezzel kapcsolatban de làtom hogy szeretné.
De örülök hogy vannak olyanok akik kicsit is hasonlóan éreznek, mint én.
16/29 A kérdező kommentje:
Kedves #13-as.. magadat minősíted ezzel a hozzàszólàssal. A szex/szeretkezés minden formàja arról kell/kellene hogy szóljon hogy mind2 fél örömet okoz a pàrjànak, úgy ahogy az neki is jó. És semmi se kötelező... a szexkultura ezàltal felesleges szò mert nincs àltalànosítva ki mit és hogy csinàl az àgyban..
Semmi gond nincs ezzel, rengeteg nő van még a világon, aki hajlandó leszopni a párodat. Le is fogják ne aggódj. Az orális szex olyan mint a csók, teljesen alap.
2017. máj. 22. 00:16
18/29 A kérdező kommentje:
Ezért nem fog elhagyni ebben biztos vagyok. Nem olyan típus mint te szerencsére.
"mind2 fél örömet okoz a párjának" tényleg? Ezt pont te mondod? Most minősítted le te saját magad...de hidd el engem marhára nem érdekel ki mit csinál,ha neked így jó...de neked,nem mind2 félnek...hiszen a párodnak nem jó. Én csak szomorúnak találom ezt hogy egy orális szex legyen az női vagy férfi,tabu,fúj,undorító,megalázó,kígyó-béka stb...nem csak neked szólt a válaszom,több válaszadódnak is üzentem. Nevetséges ez hogy ennyi ne férjen bele a normálisba...csak az aktus,gyermeknemzés kész viszlát? Hol vagyunk,a középkorban tán? Én nem téged akartalak bántani,elég baj az ha neked ennyi jött le
2017. máj. 22. 00:23
tényleg rengeteg lány nem hajlandó rá valami oknál fogva
ez is olyan mint az anál nem mindenkinek jön be... és mi van akkor?? semmi
2017. máj. 22. 00:27
Kapcsolódó kérdések: