Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárható lenne a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható lenne a férjemtől, hogy ebben az esetben rendezze az anyagiakat?

Figyelt kérdés

Jelenleg külön élünk, én itthon az egyetem (levelező) miatt, ő külföldön.

Fél éve rágja a fülemet, hogy menjek ki hozzá, mert mindig csak ő jön haza. Na, vizsgáimat letudva, gondoltam most tudok utazni. Viszont mivel nem tudok teljes munkaidőben dolgozni, keresetem kevés ahhoz, hogy egy ilyen utat kifizessek. Repjegy oda-vissza, PCR tesztek … Kb. 60 ezer Ft. Plussz a kinti kiadások, kaja stb.

Azt gondoltam, ő egy szó nélkül rendezi majd nekem ezt a részét, hogy ne legyen bennem rossz érzés. Annál is inkább, mert jól keres. De nem így történt.

Sőt, azt érzem, spórolni akar rajtam vagy nem is tudom. Amióta tanulok, azt érezteti, hogy nekem nincs pénzem, így ne is akarjak semmit kb.

Megalázónak érzem az egészet, hiszen pontosan tudja, milyen kevés a jövedelmem jelenleg.

Ezek után nem értem, miért ragaszkodik ahhoz, hogy én menjek, elment a kedvem :(

2022. febr. 7. 22:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
46%

"Pontosabban az övé"

LOL!

2022. febr. 8. 12:43
 32/42 anonim ***** válasza:
60%
#25-26: házasok. A kérdező tanul. Remélem te is kussolsz majd otthon és végzed a házimunkát, ha kevesebbet keresel, mint a nejed. Bár kétlem, hogy valaha is lenne nőd. Nem kötelező a házasság és nem csak anyagi dolgok vannak. Az ilyenhez hozzá sem kell menni.
2022. febr. 8. 12:49
 33/42 anonim ***** válasza:
19%
#28: Felesleges vitatkozni az ilyen lúzerekkel.
2022. febr. 8. 12:51
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

#32.) Álom világban élsz...

❤️ (Pontosan azért tanultam, éveket - hogy a pénz keresés ne okozzon problémát).

❤️ Képtelenség, hogy a párom többet keresne :)

❤️ Mivel az iskolai végzettségem,"szakom/szakjaim" felső kategóriába tartoznak ;)

❤️ A háztartási munkára senki sincs kényszerítve, mindenki valamilyen formában kifejezi a szeretetét a másik iránt.

❤️ A nők például háztartásban megmutathatják az oda adásukat és az elkötelezettségüket.

2022. febr. 8. 13:01
 35/42 anonim ***** válasza:
23%

#34: Majd anyukád megmutatja neked a szeretét a kiszolgálásoddal, más úgy sem fogja.

Ja, hogy kicsi a kukid és eleve nem jössz össze többet kereső nővel. Mi lesz, ha menet közben keres majd többet :D

2022. febr. 8. 13:09
 36/42 anonim ***** válasza:
77%
Csak tájékoztatásul: a házasság egyben vagyonközösség is, azaz nincs olyan, hogy én pénzem, meg te pénzed. Közös pénz van. Ezen az sem változtat, hogy külön bankszámlák vannak. A helyes megfogalmazás a férj felé: "Légyszíves, tedd lehetővé az utazásomat a pénzünkből."
2022. febr. 8. 13:24
 37/42 anonim ***** válasza:
84%
Ha hiányoznál neki boldogan fizetné az utad. Ez ilyen egyszerű. Amúgy igen, jogilag nincs Ő pénze-Te pénzed, az közös pénz.
2022. febr. 8. 13:26
 38/42 anonim ***** válasza:
82%
Tulajdonképpen minek vagy "együtt" vele? Tesz valamit az életedhez bármilyen szinten?
2022. febr. 8. 13:34
 39/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2022. febr. 8. 14:53
 40/42 anonim ***** válasza:
20%

Szívesen !

Vannak emberek, akiknek nem megy egyből ez a "közös-számla" projekt.

Neki időre van szükség , hogy kialakuljon a bizalom !

Meg amúgy is rengetegszer hallani olyat , hogy a válás után a férfiak isszák meg a levét, mert közös volt minden...

2022. febr. 8. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!