Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárható lenne a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható lenne a férjemtől, hogy ebben az esetben rendezze az anyagiakat?

Figyelt kérdés

Jelenleg külön élünk, én itthon az egyetem (levelező) miatt, ő külföldön.

Fél éve rágja a fülemet, hogy menjek ki hozzá, mert mindig csak ő jön haza. Na, vizsgáimat letudva, gondoltam most tudok utazni. Viszont mivel nem tudok teljes munkaidőben dolgozni, keresetem kevés ahhoz, hogy egy ilyen utat kifizessek. Repjegy oda-vissza, PCR tesztek … Kb. 60 ezer Ft. Plussz a kinti kiadások, kaja stb.

Azt gondoltam, ő egy szó nélkül rendezi majd nekem ezt a részét, hogy ne legyen bennem rossz érzés. Annál is inkább, mert jól keres. De nem így történt.

Sőt, azt érzem, spórolni akar rajtam vagy nem is tudom. Amióta tanulok, azt érezteti, hogy nekem nincs pénzem, így ne is akarjak semmit kb.

Megalázónak érzem az egészet, hiszen pontosan tudja, milyen kevés a jövedelmem jelenleg.

Ezek után nem értem, miért ragaszkodik ahhoz, hogy én menjek, elment a kedvem :(

2022. febr. 7. 22:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
18%

✅ KÉRDEZŐ DRÁGÁM ! -_-)'

✅ Megtörtént egyszer egy -60.000 Forintos kiadás :/ BUUM...

✅ A férdejért mentél ki meglátogatni. (egyszer ! nem minden alkalommal).

✅ Igen, ha ez tényleg sok, akkor legközelebb megmondod neki, hogy NEM TUDSZ menni !

✅ Megmondod neki, hogy megtetted (Egyszer elmentél), de ez neked 10 napi fizetésedbe került, míg neki csak 2 napi fizetésébe.

✅ MEGFOGJA ÉRTENI ! ---> VAGY HA NEM - akkor MEG KELL ÉRTENIE !

2022. febr. 8. 03:32
 12/42 anonim ***** válasza:
13%

❤️ A lényeg, hogy 1-szer volt Budán kutyavásár ! Egy lehetőséget mindig kell adni !

❤️ Megadtad, okosabb lettél ! Tanultál belőle. Legközelebb már a megszerzett tudást használva okosan cselekszel, gyermekem :)

❤️ Nem kell rendezni ! Mert többet nem mész ki meglátogatni !

❤️ Vagy magától rendezi, vagy előre fizeti a következő utat (magától)!

❤️ Ha azt mondja, hogy menj ki megint,akkor mond neki hogy : "ha adsz rá pénz megyek"

❤️ De semmiképp se utólag nyújtsd be a számlát :D Ezek rontják el a kapcsolatot...

2022. febr. 8. 03:36
 13/42 anonim ***** válasza:
88%

Sosem értettem ezt a házasságban, de külön kasszán dolgot, csak egy bohóckodás, jogilag úgyis közös majdnem minden. Így nem lehet EGYÜTT előre haladni, ha mindenki a saját boldogulásáért küzd, és nem támogatjátok egymást.

Beszéljétek meg hogy hogy legyenek később az anyagiak, mik a közös célok, vannak-e egyáltalán, ez nagyon nincs rendben.

2022. febr. 8. 05:53
 14/42 anonim ***** válasza:
85%

Vallási okból nem akarsz válni?

Inkább azt kérdem hogy miért nem akarsz elválni?

Félsz?

Mitől félsz?

A szüleid , családod beszolasatol? A férjed családjától?

Mert biztos félsz vmi miatt válni.

Mert így biztos nem szereted.

Ha szereted hazudsz magadnak. Ennyi.

2022. febr. 8. 06:33
 15/42 anonim ***** válasza:
73%
És nem miattad , nem te vagy a rossz hogy egy önzőt nem tudsz szeretni ez teljesen normális hisz a rosszat senki sem szereti.
2022. febr. 8. 06:34
 16/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Átgondolom, amiket írtatok és döntök.

2022. febr. 8. 07:54
 17/42 A kérdező kommentje:

“De semmiképp se utólag nyújtsd be a számlát :D Ezek rontják el a kapcsolatot...”

Meg az ő dolgai rontják el a kapcsolatot, hogy így viselkedik.

2022. febr. 8. 07:57
 18/42 anonim ***** válasza:
50%
miért házasodtatok össze, ha nem éltek együtt?
2022. febr. 8. 08:04
 19/42 A kérdező kommentje:

Ez nem releváns kérdés.

Vannak olyan helyzetek, amikor nincs más megoldás.

Az a része egyáltalán nem zavar, hogy átmenetileg nem élünk együtt.

2022. febr. 8. 08:15
 20/42 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, hogy ennek normalis esetben ugy kellene mukodnie, hogy amig te tanulsz es alig rendelkezel jovedelemmel, addig o ha nem is teljesen tart el teged, de anyagilag tamogat is, foleg, ha o jol keres. Mert a hazastarsaknak tamogatniuk kellene egymast plusz a te tanulasod most befektetes s jovobe, hogy majd te is tobb penzt tudj behozni a konyhara. Es igen, kb egyertelmunek kellene lennie, hogy o allja a repjegyedet.
2022. febr. 8. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!