Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárható lenne a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható lenne a férjemtől, hogy ebben az esetben rendezze az anyagiakat?

Figyelt kérdés

Jelenleg külön élünk, én itthon az egyetem (levelező) miatt, ő külföldön.

Fél éve rágja a fülemet, hogy menjek ki hozzá, mert mindig csak ő jön haza. Na, vizsgáimat letudva, gondoltam most tudok utazni. Viszont mivel nem tudok teljes munkaidőben dolgozni, keresetem kevés ahhoz, hogy egy ilyen utat kifizessek. Repjegy oda-vissza, PCR tesztek … Kb. 60 ezer Ft. Plussz a kinti kiadások, kaja stb.

Azt gondoltam, ő egy szó nélkül rendezi majd nekem ezt a részét, hogy ne legyen bennem rossz érzés. Annál is inkább, mert jól keres. De nem így történt.

Sőt, azt érzem, spórolni akar rajtam vagy nem is tudom. Amióta tanulok, azt érezteti, hogy nekem nincs pénzem, így ne is akarjak semmit kb.

Megalázónak érzem az egészet, hiszen pontosan tudja, milyen kevés a jövedelmem jelenleg.

Ezek után nem értem, miért ragaszkodik ahhoz, hogy én menjek, elment a kedvem :(

2022. febr. 7. 22:15
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Neki sok minden nem normális :(

A teljes igazság az, hogy én azért jöttem el, mert kint elkérte tőlem a bérleti díj felét mindig és azt éreztette, semmit nem ér az általam megkeresett jóval kevesebb összeg.

Itthon jobban kijövök úgy ahogy, nem vagyok ráutalva a “férjemre”.

2022. febr. 8. 10:10
 22/42 anonim ***** válasza:
85%
#21: EZ most komoly? Én nem a látogatáson gondolkoznék, hanem beadnám a válópert. Ezzel az emberrel te nem vagy egy család és nem is leszel soha.
2022. febr. 8. 10:19
 23/42 A kérdező kommentje:

Igen, komoly. Tanácsért jöttem ide, nem lenne értelme nem a valót írni.

Jóval kevesebbet (töredékét) kerestem mint ő, közösen fizettük egy ideig a lakást, aztán jött a pandémia és a munkahelyemnek annyi is volt. Minimális összeget kaptam akkor, de tartotta a markát.

Akkor döntöttem el, elvégzem az egyetemet (egyik legnehezebb), ami szépen megy is.

Ennyi tömören.

2022. febr. 8. 10:27
 24/42 anonim ***** válasza:
85%

nem gondolom, hogy ez normális egy párkapcsolatban. tényleg úgy gondolod, hogy ti egy csapat vagytok?

én nem mennék ki egy ilyen szituációban. de ha ennyire nem tudnék megbeszélni valamit a férjemmel, akkor nem gondolnám, hogy ezt a házasságot fenn kell tartani. persze előbb mégiscsak le kéne ülni vele megbeszélni ezeket a dolgokat.

2022. febr. 8. 11:32
 25/42 anonim ***** válasza:
16%

✅ NŐK ! Kihívtátok azt , hogy : MUNKAJOG / EMANCIPÁCIÓ / EGYENLŐSÉG ...

✅ És már nem tetszik ha szar van a levesben ?

✅ 50%-ot kért, nem többet.. Ha neked az sok,megmondod,hogy keressünk más LAKHELYET!

✅ Mé, hogy kéne fizetni ? Keresetarányosan ? :D NEM érzed kicsit inkorrektnek a dolgot ?

🚻 Vagy ha tényleg azt akarod, hogy ő fizessen többet (úgy mint régen a FÉRFIAK) ! Akkor azt is el kell fogadnod, hogy ő legyen a CSALÁDFŐ, ővé legyen az utolsó szó !

2022. febr. 8. 12:00
 26/42 anonim ***** válasza:
8%

❤️ Drágám, döntsd el hogy mit szeretnél !

1️⃣ Fifty-fifty ! 50%-50% és akkor egyenlőnek kezel téged, és van beleszólásod mindenbe !

2️⃣ Vagy akkor le kell mondanod a "NŐI" egyenjoguszarságról (át kell adnod a döntésjogot a férfinek - a családfőnek), cserébe akkor az anyagi terheket átvállalja.

❤️ VALAMIT , VALAMIÉRT ❗️

2022. febr. 8. 12:03
 27/42 anonim ***** válasza:
21%

Legalább ösztönzött a férjed az egyetem elvégzésére :)

Látod ! Hogy nem volt hiába való az ő "késztetése" :)

Magadtól úgy se végezted volna el :)

Igaza van a férjednek, TAKARÍTÓKÉNT nem lehet hasznodat venni !

2022. febr. 8. 12:07
 28/42 A kérdező kommentje:

Ösztönzött? Hátráltatott pont.

Mégegyszer, én mindennek a felét fizettem a pandémia előtt, egyedül a benzint nem az ő autójába, teljesen komolyan. Ezt nem sikerült feljebb értelmezni?

De az sem volt elég neki.

Amúgy nem takarítóként dolgoztam 😃

2022. febr. 8. 12:16
 29/42 anonim ***** válasza:
40%

"Nem mondtam neki, hogy fizesse, az nem egyértelmű?"

Női gondolkodás......

Nem, nem egyértelmű.

Amúgy meg 1-es jól mondja.

2022. febr. 8. 12:24
 30/42 nemaRendőrség ***** válasza:
82%

Miért két kasszán vagytok?

Asszonnyal mi esküvő előtt két évvel próbaképpen létrehoztunk egy közös kasszát, utána csak azt tartottuk meg, a saját ment a levesbe.

Pontosabban az övé, az enyémen még van egy lakástakarék ami ha lejár megy a levesbe

2022. febr. 8. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!