Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A mai világban miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért olyan nagy szám,hogy egy házaspár tényleg jól él és szerelmesek?

Figyelt kérdés
Mi 6 éve vagyunk együtt.Nem mondom,hogy nincsenek viták,mert nyilván vannak.Viszont olyan szerelmesek vagyunk,mint az elején.Nincs probléa a szexel sem.Nem távolodtunk el stb.Nyugtassatok meg,hogy azért vannak még jól működő házasságok?
2022. jan. 31. 05:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
9 a hazassagi esku arrol szol hogy jóban rosszban kitartani a masik mellett..
2022. jan. 31. 10:12
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

11

De nem mindenáron, magadat porbatiporva és hagyva, hogy a másik semmibevegye a házasságotok megjavítására tett próbálkozásotokat vagy épp megalázzon

A jóban rosszban arra vonatkozik, amikor még mindkét fél együttműködő és hajlandó csapatmunkára. Vergődni valaki mellett, aki már nem akarja, nem házassági fogadalom, hanem degeneráció

2022. jan. 31. 10:30
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

Az nem szerelem ahol vmi nem tetszik dobom a párom. Ez nem is valo házasságba. Errol irtam.

Ha vmi nem tetszik a páromban erre otthagyom a sz.rban

Ez nagy szemetség és sokan csinalják.

2022. jan. 31. 10:51
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Az sem szerelem, ahol ha valami nem tetszik a páromnak, telibeszarom, mert az ő baja.
2022. jan. 31. 10:53
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Mi 5 éve vagyunk együtt és nagyon jól működik a kapcsolatunk. Én nem úgy fogalmaznék, hogy ugyanúgy szeretjük egymást, mint az elején, mert nálunk nehezen alakult ki a szerelem, ezért folyamatosan mélyül. Mindketten túl voltunk már pár komoly kapcsolaton/csalódáson és bőven túl voltunk a harmincon, mikor megismerkedtünk, így nem azzal a tipikus rózsaszín köddel indult a kapcsolatunk, mint általában a szerelmeseknek. Idő kellett, mire a mély érzelmek kialakultak, de pont ettől érezzük erősnek.

Minden nap tenni kell érte, de ha igazán szívből szereti egymást két ember , akkor ezt nem teherként élik meg.

2022. jan. 31. 11:13
 16/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom senki nem tudja...a lényeg,hogy mi szerelmesek vagyunk.
2022. jan. 31. 11:32
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Ha ezt ennyire bizonygatni kell... Már régen rossz.
2022. jan. 31. 14:12
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Mivel általában nem működik a dolog az embereknek, ezért nem tudják elképzelni, hogy másoknál igen. Én akárhányszor leírtam, hogy 15 év után jól megvagyunk, mindig jöttek olyan kommentek, hogy biztos megcsal, csak nem tudok róla. Vagy ha még nem, de tuti meg fog.
2022. jan. 31. 14:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van.Sajnos az emberek irigyek,ez tény.Szomoru hogy 10-9 pár szinte utálja egymá st,úgy vannak együtt.Kilépni nem akar,vagy nincs kedve,vagy csak szereti kifelé mutatni,hogy milyen harmónikus házasságban élnek.Közbe meg...nem egy ilyet ismerek és szánalmasnak tartom.Ahogy írtam mindkettőnknek a második kapcsolata,az előző nekem 17,neki 22 évig tartott.Nem rajta múlott,hogy szakítottak,ahogy rajtam sem.És igen ki merem állítani h.6 év után is szerelmesek vagyunk,mert mindketten olyan párt találtunk,akivel jol kijövunk.Lehet jönni hogy várjam ki a végét....igen ,de ezt senki nem tudhatja mi vár rá,bármi lehet,de most jo.A másik meg hogy én az első férjembe is szerelmes voltam,szerettem nagyon Az aki eltávolodott,ő volt.Én próbálkoztam,egy idő után feladtam és léptem.Ez van.Jó döntés volt.
2022. jan. 31. 15:35
 20/22 anonim ***** válasza:
80%
12 év, baromi jó a kapcsolatunk érzelmileg, szexuálisan, mindenhogy. 2 gyerek is született közben, ez sem ingatta meg. De egyébként tényleg fehr holló kategória, én is azt látom.
2022. jan. 31. 19:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!