Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15-20 éves házasok még élvezik egymással a szexet?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 21:49
31/34 anonim válasza:
29. Mert még a világ történelemben nem fordult elő 55 felett terhesség. Innen gratulálok mindenkinek aki hisz abban hogy neki már nem lehet gyereke.
A személyeskedést meg az otthoniakkal gyakorold.
32/34 anonim válasza:
#31, most nem azért, de ha a hölgy pl 3-4 éve nem menstruál, akkor nem lesz terhes, az kva biztos. Gondolom, nem véletlenül hagyták el a fogamzásgátlást.
33/34 anonim válasza:
32. Én nem gondolok semmit. A "ha" az nem egyenlő a biztossal. Egyébként az egész téma nem ér annyit, hogy leüssek érte egy plussz karaktert is innentől kezdve. Nem az én életem, felőlem akár egy kanos bölénycsorda is átmehet rajta, vagy akár egy 20 éves lányon is. Mindenki a saját életéért a felelős.
34/34 anonim válasza:
"29. Mert még a világ történelemben nem fordult elő 55 felett terhesség. Innen gratulálok mindenkinek aki hisz abban hogy neki már nem lehet gyereke."
De okos vagy!
Azért vannak annak jelei, hogyha egy nőnek már nem lehet gyereke. Én 5 éve nem menstruálok, elég nagy csoda lenne, ha teherbe esnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!