Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedhet egymással két ember, akik házasok voltak évekig és szerették valamikor egymást úgy, hogy minden méltóságukat elveszítik?
ismerős anyukája is így vált el ismerős mostohaapjától
a mi szüleink is mocsolják egymást csak egymás háta mögött
úgy néz ki eddig én voltam a legjobb, csak olyan szakításaim voltak, ahol a tisztelet megmaradt, sőt az empátia is, sok esetben a kapcsolat is pár ki hogy van szintű beszélgetés erejéig
Nem, de sajnos az ember ilyen. Változik az évek alatt, gyakran ellentétesen, mint a párja.. és a súrlódások/veszekedések nem hirtelen lépnek fel, hanem fokozatosan, hosszabb idő alatt, amíg addig gyűlik a feszültség a másik iránt, hogy utálatba megy át az egykori szeretet. És ekkor jön az önzés, a gyerek öncélú belerángatása a dolgokba, és a cél, hogy a másik minél jobban megszívja a válást.
Szeretném azt mondani, hogy intelligens emberek normálisan válnak el, de láttam már számomra EQ+IQ szempontjából is példakép embert teljesen kifordulni önmagából ilyenkor :/
Óh, kérdező, mind ezt mondja előtte... :D
(Bár lehet, hogy tényleg nem tudnál :D)
Hogy lehet az, hogy a kertem, amit telis-tele ültettem szép virágokkal, most csupa gaz és szúrós bokor?
Egyszerű: nem csak elérni kell egy állapotot, hanem fent is tartani.
Ha nem tesszük, csak gyűlik a gaz, a mocsok, és kiborul.
Elöre bocsátom, hogy mi békésen, mindenben megegyezve váltunk el.
Viszont igen sok esetben az egyik fél elkezdi, a másik meg nem tud ellene mit tenni, csak megpróbálja megvédeni magát - és kialakul a körkörös játék.
"Hogy lehet az, hogy a kertem, amit telis-tele ültettem szép virágokkal, most csupa gaz és szúrós bokor?
Egyszerű: nem csak elérni kell egy állapotot, hanem fent is tartani.
Ha nem tesszük, csak gyűlik a gaz, a mocsok, és kiborul."
mennyire igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!