Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A 15-20 éves házasok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 15-20 éves házasok még élvezik egymással a szexet?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 21:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
61%

Betegség. Csak ezt még senki nem tudja a környezetemben. A mérhetetlen leki szenvedés amit okozott ez a házasság ide vezetett. Senkit nem okolok csak magamat. Bár nem csak a házasságom volt kudarc hanem az egész szerelmi meg szexuális életem is. Sosem volt senki aki igazán szeretett volna, hiába voltak kapcsolataim. A szex meg állandóan hiánycikk volt az életemben. Folyamatos feszültség, folyamatos stressz, az elutasítás, az hogy megoldjam a problémákat de hiába csináltam bármit is haszontalan volt. Ide vezetett. Ha bele gondolok nem is érdekel már az egész életem. Azért a végére hagyok még egy csattanót!

2022. jan. 29. 14:50
 22/36 anonim ***** válasza:
60%

Te vagy az a férj aki többször írt már ki kérdést korábban a frigid, érzéketlen feleségéről? Aki megcsalni nem akarod, de válni sem a közös vállalkozások és hasonlók miatt?

2022. jan. 29. 23:11
 23/36 anonim ***** válasza:
60%
Ki más lenne.
2022. jan. 30. 00:31
 24/36 anonim ***** válasza:
60%

Ha ez valóban így van, hogy semmi más lehetőség, akkor borzasztó, sajnálom.

De inkább legyen tévedés...

2022. jan. 30. 01:48
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem probléma. Ha én nem érzem annak, te se érezd. Van egy élet szemléletem, öreg lélek vagyok én ahhoz hogy féljek bármitől is.

Ezt most bebuktam, majd jön valami más.

2022. jan. 30. 02:18
 26/36 anonim ***** válasza:
60%

:(

Szörnyű, hogy meg tudja betegíteni a testet a lélek.

2022. jan. 30. 09:02
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

33 éve házasságba, és még mindig élvezetes a szex, sőt talán még élvezetesebb is, mert nem kel használni óvszert meg semmilyen fogamzásgátlót!

Így még felszabadultabban lehet szeretkezni, szexelni !

És igen, még mindig maradtak érdekesnek tűnő szexelési variációk amiket eddig még nem sikerült kipróbálnunk, pedig már jó néhányat kipróbáltunk az elmúlt, kb. 38 év együttélés alatt.

összefoglalva, a kérdésedre a válaszom :

Igen, még élvezzük a szexet !

Igaz, mi nem 15 - 20 éve vagyunk házasok,mint akikhez szól a kérdésed, hanem 33 éve, de attól még élvezzük a szexet !

2022. febr. 3. 14:42
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
"33 éve házasságba, és még mindig élvezetes a szex, sőt talán még élvezetesebb is, mert nem kel használni óvszert meg semmilyen fogamzásgátlót!" Hány gyereketek van? 28-30?
2022. febr. 5. 13:05
 29/36 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg ilyen sötét vagy?:D

33 év... biztos mindketten bőven 55 felett vannak. Arra nem gondoltál, hogy a hölgy túl lehet a változó koron és ezért nem kell használni? (de amúgy sem kell ragaszkodni ahhoz a szar gumihoz)

2022. febr. 5. 16:14
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

28 # -as !

Egy gyerekünk van !

A kérdésedből látom, feltételezem, " Hány gyereketek van? 28-30?"

hogy te még fiatal vagy.

Tudod a Nők többsége, 50 év felett, már túl van a menopauzán, és már nem eshet teherbe, így nincs szükség semmiféle fogamzásgátló szedésére vagy használatára.

2022. febr. 5. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!