Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15-20 éves házasok még élvezik egymással a szexet?
Mi még csak 10 éve együtt, de veszett jó a szex, bár ritkább, napi kettő helyett heti 2 kb.
De mikor van, az tökéletes.
20 éve vagyunk együtt, 17 éve házasok.
Szerintem többet szexelünk mint eddig, és sokkal jobban megéljük.
Igaz a kapcsolatunkban van egy kis ellaposodás, de dolgozunk rajta.
Nem is értem a kérdést.
A jó szexet hogyan lehetne megunni? Megunod, hogy élvezed?
Egy új és idegen test mit tud nyújtani, ami több vagy jobb? Azt hiszed, hogy attól jó a szex, ha jó a teste? Ez elég gyenge szexuális kultúrára utal. Ilyen esetben persze, hogy az adja az élvezetet, ha mindig mással csinálod, mert rohadtul nem tesz hozzá semmit, pár nap alatt minden új testet meg lehet unni.
De egy jó 69-re hogy lehet ráunni? Vagy arra, hogy pont úgy mozog, ahogy szereted?
Egy jól összeszokott párosnál nincs jobb az ágyban. Lehet, hogy durva a hasonlat, de te halottál már olyanról, aki maszturbálást megunta? Pedig abban sincs nagy változatosság.
15#
Igaz nekem jobban hiányzik egy kicsit több együtt töltött idő , több udvarlás, ilyesmi.
De próbálunk tudatosabban odafigyelni egymásra, vacsorázni megyünk ilyesmi..
3 gyerek mellett nagyon elmentek az évek, Ő sokat dolgozott.
A nők élvezik 20 év után is, és a legtöbben még szeretik a férjüket ennyi idő után is.
A férfiak már 5-7 év után félrejárnak, 20 év után már csak kihasználják, hogy a nő bízik bennünk és hülyének nézik. Szeretni már a házasság elején is max.a testüket szerették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!