Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom felelőtlenül bánik a pénzzel. Van megoldás?
Figyelt kérdés
A férjemmel két éve vagyunk házasok. Az esküvő után közös célként tűztük ki, hogy két-három év alatt előteremtjük a saját otthonra való önerőt. Én időközben előreléptem a munkahelyemen, vezető pozícióba kerültem, jóval magasabb fizetéssel, mint korábban. A férjem eddig is körülbelül annyit keresett, mint én most, de amíg én kevesebbet kerestem, addig is pontosan felesben fizettünk minden költséget, akkor is, amikor még nem voltunk házasok, soha nem kértem, hogy vállaljon többet, mint én. Ő két kézzel szórja a pénzt, nincs semmi megtakarítása, míg én összegyűjtöttem a célként kitűzött összeg rám eső részét, de az ő költekezése miatt mégsem tudunk továbblépni. Az elmúlt két évben számtalanszor próbáltam beszélni vele a problémáról, de minden alkalommal süket fülekre találtam. Kértem, hogy ha neki más célja, más terve van, akkor mondja meg, beszéljünk róla, de csak azt mondogatja, hogy ő is azt szeretné amit én, de ráérünk még. Közben azt mondja, hogy családot is szeretne alapítani, de én így felelőtlenségnek érzem, mert nem tudok már megbízni benne. Ha valaki volt már hasonló helyzetben, kérem írja le a tapasztalatait, mert a problémát ismerem, de eddig minden megoldási kísérletem kudarcba fulladt.2022. jan. 20. 08:56
11/11 anonim válasza:
A jó házasságban pont az ellenkezője történik. A férfi keres és tesz be sokkal többet. Ugyanakkor a feleseg kezében van a kassza. A boldog házasság titka az elégedett, minden szempontból jól lakatott feleseg. Nem josolok hosszú időt nektek kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!