Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 6 éve vagyok házas van 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyok házas van 2 gyönyörű kislányom 30/F. Vettük már CSOK-kal házat is,de mióta a kisebbik lányom betöltötte a három éves kort a feleségem vissza ment dolgozni azóta csak folyamatosan romlik a házasságunk,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve se szex se egy kedves szó a másikhoz csak a vita meg a veszekedés,én próbálkozok folyamatosan kedveskedni neki de nem érdekli múltkor elkeseredésében iszogattam este egymagában,picit be is rúgtam akkor megint össze vesztünk azóta már nem is alszik egy szobába velem.

Gyerekekeg hitel miadt nagyon N tudunk elválni,kettő meg hogy én nem is tudnék élni a lányaim nélkül.

Nem hisz hogy lenne vaalkie a feleségemnek,bár sosem lehet tudni,de nekem nincs meg nem is akarnék a kislányom miadt sem.

De úgy viselkedik most mint aki újra 16 éves (amúgy 28) tetováltatni jár még piercinget csináltatott,itthon meg alig csinál valamit,én ha pl edzek akkor utánna magamnak csinálom meg a csirkémet is,a ruháimat már szándékosanagamnak külön mosom.

Hozott egy szoba kutyát is de azzal sem foglalkozik ki sem viszi,én szoktam csak de én sem mindig olyan pisi szagú a ház hogy csak na...

Tönkre tesz,de most így kell majd élnem amíg fel nem nőnek a lányok meg le nem jár a hitel?

Komolyan kb már utáljuk egymást csak annyit beszélünkennyit szükséges,ő mindig telefnozik én játszok a lányokkal babázunk vagy társaságunk vagy akármi de már tele a hócipőm ezzel a nővel.

Amikor még jön valaki anyám vagy az ő annya akkor még adja a kedveset meg a kis tündér de közbe meg egy nagy nulla

2021. dec. 26. 15:03
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem mindenki cuccát teszi be, miért csak a sajátját?
2021. dec. 26. 18:36
 32/44 anonim ***** válasza:
11%
Mert a nő se teszi neki be. A kislányokét szerintem kimossa.
2021. dec. 26. 18:47
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az érdekelt volna, ami ilyen esetben mindig: minek vetted el?
2021. dec. 26. 18:55
 34/44 anonim ***** válasza:
18%
Mert szerette.
2021. dec. 26. 18:58
 35/44 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted. Ő azt írja, "szándékosan magamnak külön mosom". Tehát az asszony feladata lenne mindenkire mosni, ennek a nyominak meg csak saját magára? Nem csoda, hogy a nő kiábràndul.
2021. dec. 26. 19:10
 36/44 anonim ***** válasza:
25%

Itt mindenki a ferfiba áll bele,

Akkor mondjatok már meg a 28 éves 2 gyerekes családanyának mi lenne a feladata ?! Mert biztosan nem a tetkó csináltatas, ribiskedés , jaj zsebkutya kell stb….. mint aki visszament 16 éves kamaszlánynak.

Lehet itt a férfit szidni de egy felnőtt családanyától ez normális ?!!

2021. dec. 26. 19:19
 37/44 anonim ***** válasza:
25%
Abba nem álltok bele, hogy egy anyuka munka után a gyerekeivel töltsön időt ne csak telefonozgasson mint aki egyedülálló kamasz 😁
2021. dec. 26. 19:21
 38/44 anonim ***** válasza:
71%
Rengeteg nőt ismerek, akinek gyereke van, és tetkót csináltatott. A kérdező edzeni jár, a felesége meg néha barátnőzik. A ribiskedést nem tudom honnan vetted. A házimunkát a nőtől várja el, ő max. magának csinál valamit.
2021. dec. 26. 20:00
 39/44 anonim ***** válasza:
70%

Tetkócsináltatás nem egy állandó délutáni elfoglaltság, és miért ne lenne normális?

Azért nincs a nőbe beleállva, mert a faszi szentnek állítja be magát, miközben ugyanúgy egyedülálló kamasz módra csak saját magát intézi.

2021. dec. 26. 20:04
 40/44 anonim ***** válasza:
94%

38. Egy éve nincs szex, 28 éves fiatal nő esetén…. Szexel akkor ő csak a férjével.

Oke a tetkó nem mindennapos dolog, bár vannak ettől jóval fontosabbak!!! Ahogy írta a kérdező hó vége előtt elfogy a pénze de a tetkóra telik?!!! Ez eléggé gàz így azért!

Oke ez nem mindennapos de telefonozgat, az bizonyára mindennapos….. én sem vagyok egy tisztaság és rendmániás de nem ülök le telefonozni ha eppen fel kell takarítani a kutya után. Sokat elmond ha kutyát akart aztán nem takarít utána…. Érdekes ez sem gond, nővédő aktivisták?

2021. dec. 26. 20:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!