Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve vagyok házas van 2 gyönyörű kislányom 30/F. Vettük már CSOK-kal házat is,de mióta a kisebbik lányom betöltötte a három éves kort a feleségem vissza ment dolgozni azóta csak folyamatosan romlik a házasságunk,mit tegyek?
Már lassan egy éve se szex se egy kedves szó a másikhoz csak a vita meg a veszekedés,én próbálkozok folyamatosan kedveskedni neki de nem érdekli múltkor elkeseredésében iszogattam este egymagában,picit be is rúgtam akkor megint össze vesztünk azóta már nem is alszik egy szobába velem.
Gyerekekeg hitel miadt nagyon N tudunk elválni,kettő meg hogy én nem is tudnék élni a lányaim nélkül.
Nem hisz hogy lenne vaalkie a feleségemnek,bár sosem lehet tudni,de nekem nincs meg nem is akarnék a kislányom miadt sem.
De úgy viselkedik most mint aki újra 16 éves (amúgy 28) tetováltatni jár még piercinget csináltatott,itthon meg alig csinál valamit,én ha pl edzek akkor utánna magamnak csinálom meg a csirkémet is,a ruháimat már szándékosanagamnak külön mosom.
Hozott egy szoba kutyát is de azzal sem foglalkozik ki sem viszi,én szoktam csak de én sem mindig olyan pisi szagú a ház hogy csak na...
Tönkre tesz,de most így kell majd élnem amíg fel nem nőnek a lányok meg le nem jár a hitel?
Komolyan kb már utáljuk egymást csak annyit beszélünkennyit szükséges,ő mindig telefnozik én játszok a lányokkal babázunk vagy társaságunk vagy akármi de már tele a hócipőm ezzel a nővel.
Amikor még jön valaki anyám vagy az ő annya akkor még adja a kedveset meg a kis tündér de közbe meg egy nagy nulla
8as ez amit kerdeztel gondolom nem a kerdezonek szolt. Persze hogy szeretnek majd gyereket, mindenki szeretne, de miert kene ahhoz felvennem ezt a szar allami hitelt?
Eleve nincs is most olyan akivel tundek gyereket vallalni, persze az elozo kapcsolatomnal olyan szerelmes voltam hogy meg a babat is bevallaltam volna, de hal isten nem tortent meg. Meg mint irtam mar az exem az illeto.
Amugy sem birom a kotottsegeket, koltozkodni is szeretek, most remote allasban dolgozok egy lengyel cegnek de jovore ki fogok koltozni. Nincs lakasom, eladtam. Nekem igy tok jo. Persze jo lenne majd egy baratno, dehat ha nincs senki olyan aki tetszik?
Nem tudom mennyire kamu sztori vagy valódi. Az tény, hogy én is láttam már erte valos példákat. A válasz pedig.
Már semmit nem tudsz csinálni. Viseld el.
Pedig egyértelműen kamu, legalább a fele. A világon ilyen nincs, hogy ennyi szorgalmas, házias, gyerekszerető, hűséges férj lenne akinek a felesége egészen véletlenül pont az esküvő/szülés után hirtelen megváltozik. Egyik napról a másikra. Lusta, gyerekeket elhanyagoló, pazarló, szexet kerülő igazi házisárkány.
Hagyjuk már...
Engem csak az érdekel, hogy ezek a főnyeremény férfiak miért mindig ezeket a házisárkányokat veszik el. Előtte biztosan tökéletes volt, de egy falat az esküvői tortából, és helyben átváltozott Shrekké.
Tehát mindketten dolgoztok, de: "itthon meg alig csinál valamit,én ha pl edzek akkor utánna magamnak csinálom meg a csirkémet is,a ruháimat már szándékosanagamnak külön mosom. ,itthon meg áll a mosogatni való meg azért még lenne mit csinálni.De azt se akarom hogy én megcsinálom helyette aztán meg mindig úgy legyen."
Szóval magadnak néha csinálsz kaját, de a gyerekeidnek már nem. A ruháidat külön mosod, mert derogál berakni a mosógépbe a gyerekeid és a feleséged ruháit. Ott áll a sok mosogatnivaló, de nem mosogatod el, nehogy máskor is neked kelljen megcsinálni. Te eljársz edzeni, de az zavar, ha ő elmegy barátnőzni. Kritizálod, hogy nem végez házimunkát. De ha mindketten dolgoztok, miért csak neki kéne?
#15, tudjuk, csak a férjek lehetnek szemetek, minden nő egy tündér.
Ja, mégsem.
50 éve még hihető volt, hogy nem volt ennyi paraszt nő, de amióta ilyen szépen kivilágosodtatok, megengedtek magatoknak kb bármit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!