Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve vagyok házas van 2 gyönyörű kislányom 30/F. Vettük már CSOK-kal házat is,de mióta a kisebbik lányom betöltötte a három éves kort a feleségem vissza ment dolgozni azóta csak folyamatosan romlik a házasságunk,mit tegyek?
Már lassan egy éve se szex se egy kedves szó a másikhoz csak a vita meg a veszekedés,én próbálkozok folyamatosan kedveskedni neki de nem érdekli múltkor elkeseredésében iszogattam este egymagában,picit be is rúgtam akkor megint össze vesztünk azóta már nem is alszik egy szobába velem.
Gyerekekeg hitel miadt nagyon N tudunk elválni,kettő meg hogy én nem is tudnék élni a lányaim nélkül.
Nem hisz hogy lenne vaalkie a feleségemnek,bár sosem lehet tudni,de nekem nincs meg nem is akarnék a kislányom miadt sem.
De úgy viselkedik most mint aki újra 16 éves (amúgy 28) tetováltatni jár még piercinget csináltatott,itthon meg alig csinál valamit,én ha pl edzek akkor utánna magamnak csinálom meg a csirkémet is,a ruháimat már szándékosanagamnak külön mosom.
Hozott egy szoba kutyát is de azzal sem foglalkozik ki sem viszi,én szoktam csak de én sem mindig olyan pisi szagú a ház hogy csak na...
Tönkre tesz,de most így kell majd élnem amíg fel nem nőnek a lányok meg le nem jár a hitel?
Komolyan kb már utáljuk egymást csak annyit beszélünkennyit szükséges,ő mindig telefnozik én játszok a lányokkal babázunk vagy társaságunk vagy akármi de már tele a hócipőm ezzel a nővel.
Amikor még jön valaki anyám vagy az ő annya akkor még adja a kedveset meg a kis tündér de közbe meg egy nagy nulla
24 A natúr, ízetlen ételt nem eszik meg… nem cupakrol volt szó.
Azért a kamaszlányos viselkedésre nem mentség ennyi idősen, hogy akkor miért ne járhatna ő is?!
Bár ezt nem írta a kérdező de biztosan nem egyszerre járnak mindketten hiszen valakinek a gyerekekkel is lenni kell.
Szerintetek a gyerekeknek nem adok enni vagy hogy gondolatátok? Ebédet általában az oviba esznek,vacsorára szoktam nekik vagy tojást vagy bundás kenyeret vagy virslit vagy joghurtot mikor mit akarnak.
Foglalkozom a lányokkal ők az életem,az az ég, kikapcsolódást van hogy edzek,fúúú mekkora kretén vagyok.
Mindent megtennék értük amikor olyant ennének akkor max rendelni szoktam nekik.
Aki kamunak hiszi,hidje annak nem fogok bizonygatni senkinek semmit,felesleges volt ezt ide kiírni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!