Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 6 éve vagyok házas van 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyok házas van 2 gyönyörű kislányom 30/F. Vettük már CSOK-kal házat is,de mióta a kisebbik lányom betöltötte a három éves kort a feleségem vissza ment dolgozni azóta csak folyamatosan romlik a házasságunk,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve se szex se egy kedves szó a másikhoz csak a vita meg a veszekedés,én próbálkozok folyamatosan kedveskedni neki de nem érdekli múltkor elkeseredésében iszogattam este egymagában,picit be is rúgtam akkor megint össze vesztünk azóta már nem is alszik egy szobába velem.

Gyerekekeg hitel miadt nagyon N tudunk elválni,kettő meg hogy én nem is tudnék élni a lányaim nélkül.

Nem hisz hogy lenne vaalkie a feleségemnek,bár sosem lehet tudni,de nekem nincs meg nem is akarnék a kislányom miadt sem.

De úgy viselkedik most mint aki újra 16 éves (amúgy 28) tetováltatni jár még piercinget csináltatott,itthon meg alig csinál valamit,én ha pl edzek akkor utánna magamnak csinálom meg a csirkémet is,a ruháimat már szándékosanagamnak külön mosom.

Hozott egy szoba kutyát is de azzal sem foglalkozik ki sem viszi,én szoktam csak de én sem mindig olyan pisi szagú a ház hogy csak na...

Tönkre tesz,de most így kell majd élnem amíg fel nem nőnek a lányok meg le nem jár a hitel?

Komolyan kb már utáljuk egymást csak annyit beszélünkennyit szükséges,ő mindig telefnozik én játszok a lányokkal babázunk vagy társaságunk vagy akármi de már tele a hócipőm ezzel a nővel.

Amikor még jön valaki anyám vagy az ő annya akkor még adja a kedveset meg a kis tündér de közbe meg egy nagy nulla

2021. dec. 26. 15:03
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Eljàrkál barátnőzni,itthon meg áll a mosogatni való meg azért még lenne mit csinálni.De azt se akarom hogy én megcsinálom helyette aztán meg mindig úgy legyen.
2021. dec. 26. 15:09
 2/44 A kérdező kommentje:

Pénz is nem tudom mireegy el ő keres 200ezret én mit én keresek abból füzetem a ház törlesztést ami majdnem 100.000ft meg a rezsit is én fizetem megég mellette az apróbb dolgokat hogy tankolás a kutyája oltatása telefon számlák ilyenek

Neki még nem elég a 200ezer egy hónapba mikor csak kaját meg mosogató szert wc papírt ilyeneket kéne csak venni,füzetés elött meg egy két héttel már nincs pénze

2021. dec. 26. 15:15
 3/44 anonim ***** válasza:
74%

Szokásos… :)

Ez a magyar valóság

2021. dec. 26. 15:20
 4/44 anonim ***** válasza:
96%

A CSOK eleve öngyilkosság volt a javából, már bocs.

Mielőtt megszülettek a lányok, milyen volt a feleséged? Házias volt? Mennyire volt felelősségteljes?

2021. dec. 26. 15:22
 5/44 anonim ***** válasza:
80%

Nehéz ügy, a babás hiteleket beszoptuk, ahogy sok mindent már ebben az életben, kezdve a svájci frankos hitelekkel. Ennek az lett az eredménye, hogy aki nem vállal gyereket, annak jóval kisebb az esélye saját ingatlanra, aki meg vállalt csak a hitelt tartotta szem előtt,nem gondolta végig, hogy majdnem egész életre vállal.

Lehet, hogy túl sokat dolgozol, ő nem jött ki a depiből. Ahogy látom a "gyerek az első" elv sem tesz túlságosan jót. Leírod, hogy egymással nem foglalkoztok.

Az a baj, hogy ilyen stádiumban, amikor megutáljátok egymást, már nehéz visszahozni a dolgokat. Szerintem ő úgy van vele, hogy mindegy mi történik, legfeljebb talál magának mást. Tipikus, hogy fogalmad sincs ő mit gondol az egész helyzetről.

Ráadásul a gyak népe elég egysíkú és tájékozatlan (beleértve engem is). Az, hogy te mennyire nem érted a helyzetet jól mutatja, hogy itt érdeklődsz. Én igyekeznék először kideríteni, hogy mi a szitu a másik oldalon, egyáltalán van-e értelme valaminek.

Kiraknám a kutyát, vennék egy mosogatógépet, az asszonyt meg elvinném év végén valahova a gyerekek nélkül és kifaggatnám.

2021. dec. 26. 15:22
 6/44 anonim ***** válasza:
59%

Ha ilyen a hozzáállása simán kaphatod te is a gyerekeket.

Nekik sem lenne jó egy koszos rendetlen második kamaszkoràt élő anya….!

2021. dec. 26. 15:23
 7/44 anonim ***** válasza:
78%

És akkor nekem kéne xarul éreznem magam mert 29 évesen se feleségem se kutyám se CSOK-om? Köszi nem, láttam eleget a social médiában, hogy eljegyzik egymást, aztán vidám terhességi fotók, majd 2-3 év múlva minden lekerül, hoppá csak nem elváltak? 15 ilyen párt nem láttam ez elmúlt pár évben egyet sem. Inkább töröltem is magam mindenhonnan, ki kíváncsi erre a sok kamuzásra?

Plusz a csok ilyenkor egy pénzügyi harakiri, de te legalább a gyerekeid szereted, sokan lefogadom azokat is megbánták.

Köszi ezt inkább nem, inkább éldegélek még egy kicsit szabadon.

2021. dec. 26. 15:25
 8/44 anonim ***** válasza:
20%
Neked akkor nem is lesz csokod? Van lakásod? Gyereket biztos szeretnél. Van valami terved erre?
2021. dec. 26. 15:27
 9/44 anonim ***** válasza:
17%
Egyre sablonosabbak a kamu sztorik.
2021. dec. 26. 15:28
 10/44 anonim ***** válasza:
85%
9 ez miért lenne kamu? Kapásból tudnek 6 párt elmondani a közvetlen ismerosi körből akik szintén a csok miatt nem válnak /nem tudnak válni.
2021. dec. 26. 15:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!