Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegem “nem enged el”?
Na nem sorozni a haverokkal vagy sportolni, ezekrol nem is almodok, nemhogy rendszeresen nem hanem SOHA.
Beteg idos apàmat kellene elkisernem orvoshoz, 4-5 ora tavollet az unnepek kozott.
Nincsenek èpp elmèvel felfoghatò èrvek mogotte azon kivul hogy o mar kitalalta h mikor mit kellene csinalni…
Nehez gyerekkora volt, iszakos apa stb. Azt gondoltam hogy segithetek neki-rajta. Ideig oraig sikerult is hiszen nem vettem volna el.
De nemhogy ertekelnè h nem csaladcentrikus vagyok, gyakorlatilag lelki terrorral lelàncol.
Es nem az egyeduli ferfi vagyok ilyen helyzetben, szamos ismerosomnel van hasonlokeppen.
Miért vagy még vele?
Ja, mert egyedül életképtelen vagy... bár kapcsolatban is.
Gratulalok hogy belerugsz a fekvobe…
Sok kulonbozo oka van h miert vagyok mèg vele:
1. A gyermekeink miatt
2. Psziches betegnek gondolom es beteget nem hagyunk el!
3. Teljesen osszeomlana az o es a gyerekek elete is mert o az eletkeptelen nem en…
4. Anyagi okok
5. Felelem a valtozastol mert tudom h mar kozep tavon is jobb lesz, de rovid tavon akkora nehezsegnek tunik amit most nem tudok felvallalni
Kb ezek osszessege, nyilvan mindegyik reszt tovabb lehetne boncolgatni…
Akkor mégis kamu kérdés.
Rendben.
Nagyon szar duma hogy miért nem hagyod el.
Gyerekként végig néztem ahogy anyuék ölik egymást. Gondolhatod milyen jó volt.
Az Ő élete szár, ez van. De ez miatt a sajatod is tönkre teszed?
Egy normális ember ha ilyen lenne szerintem meg el is kiserne vagy segítene, illetve nyugodt szívvel mondaná h menjél. Soot meg csak kérdezni se kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!