Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felesegem “nem enged el”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegem “nem enged el”?

Figyelt kérdés

Na nem sorozni a haverokkal vagy sportolni, ezekrol nem is almodok, nemhogy rendszeresen nem hanem SOHA.

Beteg idos apàmat kellene elkisernem orvoshoz, 4-5 ora tavollet az unnepek kozott.

Nincsenek èpp elmèvel felfoghatò èrvek mogotte azon kivul hogy o mar kitalalta h mikor mit kellene csinalni…

2021. dec. 18. 08:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Helyes vigyed. Pedig néha muszáj lenne a sarkadra állnod mert így hogy szinte bármit megtehet/megszabhat a másik elég rossz példa lesz a gyerekeknek.
2021. dec. 18. 12:13
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
azért azt eldönthetnéd, hogy karácsony előtt, vagy ünnepek között, mert eredetileg azt írtad
2021. dec. 18. 12:26
 33/41 A kérdező kommentje:
Elott. A kozottet csak az anonimitas miatti torzitasbol irtam.
2021. dec. 18. 12:30
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Ő hordja a nadrágot? Eljegyzés alatt ez nem jött ki? Az anyja is így viselkedik?
2021. dec. 18. 14:56
 35/41 A kérdező kommentje:

Nehez gyerekkora volt, iszakos apa stb. Azt gondoltam hogy segithetek neki-rajta. Ideig oraig sikerult is hiszen nem vettem volna el.

De nemhogy ertekelnè h nem csaladcentrikus vagyok, gyakorlatilag lelki terrorral lelàncol.

Es nem az egyeduli ferfi vagyok ilyen helyzetben, szamos ismerosomnel van hasonlokeppen.

2021. dec. 18. 15:15
 36/41 anonim ***** válasza:
85%

Miért vagy még vele?

Ja, mert egyedül életképtelen vagy... bár kapcsolatban is.

2021. dec. 18. 15:22
 37/41 A kérdező kommentje:

Gratulalok hogy belerugsz a fekvobe…

Sok kulonbozo oka van h miert vagyok mèg vele:

1. A gyermekeink miatt

2. Psziches betegnek gondolom es beteget nem hagyunk el!

3. Teljesen osszeomlana az o es a gyerekek elete is mert o az eletkeptelen nem en…

4. Anyagi okok

5. Felelem a valtozastol mert tudom h mar kozep tavon is jobb lesz, de rovid tavon akkora nehezsegnek tunik amit most nem tudok felvallalni

Kb ezek osszessege, nyilvan mindegyik reszt tovabb lehetne boncolgatni…

2021. dec. 18. 15:34
 38/41 anonim ***** válasza:

Akkor mégis kamu kérdés.

Rendben.

2021. dec. 18. 15:47
 39/41 A kérdező kommentje:
Barcsak kamu lenne te jo eg…
2021. dec. 18. 15:55
 40/41 anonim ***** válasza:

Nagyon szar duma hogy miért nem hagyod el.

Gyerekként végig néztem ahogy anyuék ölik egymást. Gondolhatod milyen jó volt.

Az Ő élete szár, ez van. De ez miatt a sajatod is tönkre teszed?

Egy normális ember ha ilyen lenne szerintem meg el is kiserne vagy segítene, illetve nyugodt szívvel mondaná h menjél. Soot meg csak kérdezni se kellene.

2021. dec. 18. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!