Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felesegem “nem enged el”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegem “nem enged el”?

Figyelt kérdés

Na nem sorozni a haverokkal vagy sportolni, ezekrol nem is almodok, nemhogy rendszeresen nem hanem SOHA.

Beteg idos apàmat kellene elkisernem orvoshoz, 4-5 ora tavollet az unnepek kozott.

Nincsenek èpp elmèvel felfoghatò èrvek mogotte azon kivul hogy o mar kitalalta h mikor mit kellene csinalni…

2021. dec. 18. 08:24
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
84%
Kit érdekel mit mondd? Alap dolog hogy elviszed apádat, nem kell emgedélyt kérni, ha meg vitázik miatta akkor megmondani neki hogy egy idióta hárpia. Hogy ezzel mit kezd az csak rajta áll, rosszabb esetben elválik (ami még mindig jobb mint egy ilyennel gyütt élni), jobb esetben meg belátja hogy nincs igaza és változik. Nincs vesztenivalód.
2021. dec. 18. 08:56
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
hát ennyi. ha ezen vergődik, akkor nem túl jó a kapcsolatotok. de nem vagy túl bőbeszédű. kicsit jobban is leírhattad volna, hogy mi történt
2021. dec. 18. 08:56
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Közölted, oké, ez egy fontos dolog a megfelelő kommunikációban. A következő lépés pedig az, hogy mész, és teszed a dolgod.
2021. dec. 18. 08:57
 14/41 Noren1989 ***** válasza:
100%
Amúgy az ép elmével felfogható érvekről jut eszembe: feleségednek van ép elméje?
2021. dec. 18. 09:02
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én vittem a férjem anyját orvoshoz, meg is köszönte. A nagymamámat rendszeresen én fuvarozom. Sőt, egyszer ő is eljött, hogy segítsen a lépcsőn felvinni. Megette a fene az egész kapcsolatot, ha bármire, pláne egy ilyen dologra engedélyt kellene kérni.
2021. dec. 18. 09:18
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Kontrollmániás p.csa, intenzív agybetegséggel.

Na az ilyeneket kellene verni, nem a kedves, visszahúzódó nőket.

Koma, fel van adva a lecke.

2021. dec. 18. 09:51
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

De ilyen NINCS. Pont. Kamu kérdés.

Fogod magad és elmész. Nincs olyan, hogy nem enged el. Miért, mit csinál? Csúnyán néz? Csúnyát mond?

Aki ezt elhiszi: te nem válnál el?

2021. dec. 18. 09:52
 18/41 A kérdező kommentje:

Nem kamu csak en vagyok toketlen. Probalok az lenni, szerintem sincs ilyen hogy “elenged” pont ugy kommunikalom h ha o barhova menni akar barmikor akkor nem is kerdes mert felnott ember…

Ha làgyan kerdezem felteles modban h mi lenne ha elvinnem apam / akkor kategorikis nem lenne es toketlen lennèk.

Most kijelentettem h ez van, viszem. Erre iszonyu kontroll nelkuki tombolas a gyerekek szeme lattara…

Odaig sem jutunk el h elmondja hogy o ekkora azt tervezte hogy ezmegaz es megprobaljuk atszervezni a dolgokat….

Egyetlen “eszerv” amikor megkerdezem ket orditasa kozott hogy ö mit tenne az apjaval, elkiserne e, amire az a valasz hogy “az en apam nem kerne meg erre mert tobb esze van az enyemnel”

Nekem pedig az a termeszetes h gondoskodok apamrol keres nelkul is ahogy a felesegemrol is gondoskodtam amikor az agyat nyomta…meg ugy az egesz elete soran…

2021. dec. 18. 09:59
 19/41 A kérdező kommentje:
Oszinten keresem a hibat h most ebben a kerdesben hol van az ô igazsàga, ezert is irtam ki ide (meg h kipanaszkodjam magam es ne orlodjek fel teljesen…)
2021. dec. 18. 10:15
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
ordítás nélkül kéne ezt megbeszélni. ülj le vele
2021. dec. 18. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!