Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberfia foleg ha ferfi miert kotelezi el magat egy hazassagban?
Kedves 19 es es 20 as nagyon igazatok van egy ilyen emberrel en se hazasodnek,egy hazassag arrol szol hogy segitsuk egymast,konyitsunk egymas gondjan nem hogy a masikra mindent ranyomjunk.Akkor mar inkabb felhotlen kalandok csakhogy valahogy mar nem szorakoztat az
hogy csereljem a partnereim mint a zoknikat.
"elvétve akad olyan pasi aki nem lesz teher idővel"
Ja mert aztán a nők tökéletesek:D Egyik feleséggel, vagy barátnővel sincs probléma egy idő után. Hagyjuk már ezt a férfigyűlöletet.
"Gyűlölet? Ezek tények."
Ahogy mindenki tudna a saját környezetéből házsártos, aszexuális, igénytelen feleséget is felhozni példának:D
A rossz házastárs jelző nem a férfiak sajátja... Mindkét nemre ugyanúgy jellemző.
Elköteleztük magunkat egymás mellett a szívünkben, és hivatalosan, a törvény előtt is, mert szeretjük egymást, és együtt akarjuk leélni az életünket házaspárként. Egy család vagyunk, most már 10 éves boldog házasságban. A szándékaink ez idő elteltével sem változtak:)
Semmi sem kényszer, aki úgy érzi házasodik, aki nem akar az nem, és ennyi. Kinek mik az igényei. Semmi sem kötelező.
Éljük az életünket, dolgozunk, együtt vagyunk, szórakozunk, a házimunkát pl felesben oldjuk meg. Egyikünk se cselédje a másiknak. Ez a jelenség pl akkor van, ha szarul választ valaki pàrt. Egy lusta szar alakkal pl én egy percig se lennék együtt, nekem ez alap dolog, másoktól meg rendre hallom, / olvasom, hogy a nő csinál mindent munka/ akár gyerek mellett, a pali meg tesped. Hát aki ilyennel van együtt, és tűr, azt nem tudom sajnálni. Lépjen ki, vagy szokja meg rinya helyett.
32/F, 35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!