Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aniko49 kérdése:
Az emberfia foleg ha ferfi miert kotelezi el magat egy
hazassagban?
#nosules
Úgy gondolja a válaszoló-szerintem- hogy elkényeztetjük a pasikat. Van benne valami, bár nem a kényeztetés az ok, hanem rájön az ember hogyha ő nem csinál meg valamit, akkor az nem lesz megcsinálva egy hét múlva se az esetek legnagyobb részében. Hallottam már olyat asszonytól, hogy egy hétig állt a mosogatóban a csetres, mert ő nem volt otthon.. Nem tudom hogy nem zavarta a férjét.
2021. dec. 1. 19:28
Szerintem azt veszi el egy férfi, akibe annyira szerelmes, hogy mindenáron a magáénak akarja tudni. Ezért van már alig esküvő, mert nem jellemző az ekkora szerelem.
2021. dec. 1. 19:38
13/40 A kérdező kommentje:
Kedves 12 nagyon igazad van elismerem en se voltam szerelmes egyikbe se lehet a ferfi megerzi ezt es azert o se tud szerelmes lenni-avagy valaszolok sajat magamnak-hogy legyen valaki szerelmes belem ha en se vagyok bele?
Ez tiszta sor.Mindenkinek koszonom a valaszt legalabb nem ereztem ma olyan egyedul magam hogy valaszokat olvastam.Ja,a ferjembe szerelmes voltam es biztos azert lett az egeszbol annak idejen hazassag.
Lehet én vagyok naiv, de én még hiszek abban, hogy az emberek többsége szerelemből házasodik. Nem csak a nők, hanem a férfiak is.
2021. dec. 1. 19:54
Azért mert nem minden házasság szar. Oké, a többség az. Idehaza rengeteg a válás. De attól még vannak kivételek. A szerelmet romantikus dolog lehet esküvővel megpecsételni. Egy ideális, harmonikus kapcsolatban a házasság nem azt jelenti, hogy a nő cselédnek áll ha feleség lesz...
2021. dec. 1. 19:58
Manapság már a családi adókedvezmények, meg hitelek és társaik okán házasodnak szerintem egyre inkább vagy egyre hamarabb, pláne ha jön a hyeke akkor ha anyagi előnyhöz lehet jutni ígyar egyre kevèsbè hallom hogy nem számít a papír... És emiatt lesz majd nehéz válni, vagyis szétmennek de lehet a hitel törlesztesek miatt papíron hazaiak maradnak... Már most vannak ilyenek, pedig még elég újdonság a Csok, meg alig telet el pár év hogy felvettèk. Talán régen is volt soknál anyagi ők, meg úgy régen úgymond kinéztèk aki nem házasodott.
2021. dec. 1. 20:19
" Egy ideális, harmonikus kapcsolatban a házasság nem azt jelenti, hogy a nő cselédnek áll ha feleség lesz..." Eleinte biztos nem. De negyven-egynéhány évem alatt nem sokat láttam ahol pár év házasság után nem háztartási robotnak volt kezelve a feleség.
2021. dec. 1. 20:22
Direkt nem éltem együtt senkivel, mert az elején volt egy alig pár hónapos együttélésem, és konkrétan megszűnt a személyiségem a robotlétben, pedig nem vittem túlzásba. De reggel munkába menni, este haza, és akkor elkezdeni a lakás rendbe rakását, vacsorakészítést, ruhák elkészítését másnapra, nem személyiség voltam, hanem házvezetőnő. Semmilyen korábbi érdeklődésemre nem maradt semmi idő, mert a szabadidőmet meg a férfival töltöttem. Még egy újságot sem volt időm elolvasni, nemhogy könyvet. A tv előtt már bőven aludtam.
2021. dec. 1. 20:49
Én nem vagyok házasságpárti, 3,5 éve élünk együtt a barátommal, de ő is belekényelmesedett abba, hogy majd én megcsinálom, amit kell. Ha megkérem, akkor leginkább megcsinálja, de magától egy két dologtól eltekintve, nem töri magát.
2021. dec. 1. 21:37
Ez az általános sajnos. Pont ahogy az utolsó írja.
2021. dec. 1. 21:50
Kapcsolódó kérdések: