Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt hasonló helyzetben? Már nem szeretem , nagyon megromlott a kapcsolatunk amióta megvan a baba. Csak magával törődik, non stop tv, YouTube, úgy érzem egyedül nevelem a babát hiába van férjem. Tudom elszúrtam, jelenleg nem tudok válni.
Sokszor hulla fáradt vagyok, mert éjszaka is sokszor szopizik a baba.
Ezenkívül én csinálok mindent a háznál, én vásárolok be, minden egyéb dolgot ithon nekem kell , ö pedigig elvan a kis világában.
Most ott tartunk hogy ha
hozzászólók mert segítségre lenne szükségem, neki nincs kedve beszélni, mindig majd holnap beszélünk erről és majd meglátjuk..
Úgy érzem teljesen kiábrándultam belőle, már nem várom hogy hazajojjon
34es Beszélj úgy az anyáddal aki szült. Neki nem kellett volna téged megelljen a kifejezéseid szerint.
Jobb lett volna ha kieli magát hogy az apádnak nehogy a tini p.nak kelljenek.
Kb. Ennyi a logika abban amit írtál, csak bele se gondolsz csak dobalod a szavakat
Kedves Kérdező!
Mi történt azóta, merre haladt a kapcsolat? Hasonló cipőben járok.
Szia, köszi szépen a kérdést,es bocsi hogy korábban nem tudtam mindenkinek válaszolni.
Most ott tartunk:
A kicsi most kezdi a bölcsit, és végre lesz egy kis időm hogy kikapcsolódjak agyilag legalább.
A kapcsolatunkat úgy érzem feladtam, mert ha nem kedves ahogyan egy tarsnak kellene mi értelme?
A tobbit privátban tudom megirni csak -a hogyant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!