Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jött már össze valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött már össze valakinek kapcsolata Youtubról?

Figyelt kérdés

Biztos hülyének néztek de nem baj.

Szóval az első kérdésem az lenne hogy egy felhasználót szeretnék megismerni mert nagyon szép romantikus videókat/zenéket szokott feltenni. Csak kíváncsi lennék rá h ki ő.

De azt se találom sehol hogy magyar e. Azt hol látom?

Ja és hogy tényleg onnan volt már akinek összejött kapcsolat?

2013. szept. 20. 18:02
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja és bocsi de azt sem találom hol tudok üzenetet küldeni neki ebben az új youtube kinézetben.

Egy videóhoz kommentben mégsem írhatok.

2013. szept. 20. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó haverság jött már össze Youtube-on, pedig egy veszekedésből indult a zegész. Úgyhoyg semmi nem elképzelhetetlen! ;)

Mindent bele! :)

2013. szept. 20. 18:04
 3/4 ASOT ***** válasza:

Az országot már keveseknél látod, sőt az sem biztos h az igazit adta meg, mert az újítás után ami pár hónapja volt azóta nem írja ki, csak ha megadja.

viszont a fejlécnél legfelül ott lehet h kitette a facebookját vagy közösségi akármilyét, és lehet ott van a piros G-mail jel is.

Ha nincs ott semmi akkro lejjebb találsz olyat h "videók - vitafórum - youtubról A "youtubról"-ra ha rámész akkor elvileg ott lesz olyan h üzenet küldése.

Hajrá :)

ÉN is szereztem már onnan ismeretséget.

2013. szept. 20. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöööm! Megtaláltam az üzenetet. Országot nem írt de az üzenet is elég.:)
2013. szept. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!