Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt hasonló helyzetben? Már nem szeretem , nagyon megromlott a kapcsolatunk amióta megvan a baba. Csak magával törődik, non stop tv, YouTube, úgy érzem egyedül nevelem a babát hiába van férjem. Tudom elszúrtam, jelenleg nem tudok válni.
Sokszor hulla fáradt vagyok, mert éjszaka is sokszor szopizik a baba.
Ezenkívül én csinálok mindent a háznál, én vásárolok be, minden egyéb dolgot ithon nekem kell , ö pedigig elvan a kis világában.
Most ott tartunk hogy ha
hozzászólók mert segítségre lenne szükségem, neki nincs kedve beszélni, mindig majd holnap beszélünk erről és majd meglátjuk..
Úgy érzem teljesen kiábrándultam belőle, már nem várom hogy hazajojjon
A véranyám megint betámadtak minden férfit. Attól, hogy szültél egy gyereket, még nem kellene megszűnni nőnek lenni!
És nagyon kíváncsi lennék a férfi szemszögéből is a dolgokra, mert van egy tippem, hogy mennyire törődsz vele, mint férfival és nem csak a családfenntartó szolgát látod benne.
Talan emelje fel a valagat a here es akkor a nonek lenne ideje, energiaja, motivacioja, hogy ne "felejtsen" el nonek lenni:))
Fiukaknak fel kene mar noni, foleg ha mar vallaltak egy gyereket.
24#
Szerintem hagyd. Ezt a nők 90% a nem érti. Én is kivancsi lennék a férfi szemszögére is. Mert ez a dolog mindig 2 emberen múlik.
Azért mert szülök egy gyereket, nőnek is meg kell maradnom.
25#
Na most tesóméknál pont benne vagyok ebben én is. Van esélyem betekintést nyerni. A tesóm alapjában véve családcentrikus, imádja a gyerekeket, mindent megtesz azért hogy a párjának és a gyereknek mindene meglegyen.
Namost a párja mindenbe beleköt, mért nem segít otthon, mikor csinálja meg ezt vagy azt, miért dolgozik ennyit? Egy jó szót nem kap azért amit tesz.ha megcsinálja köszönöm helyett oda van böfögve, hogy már ideje volt. Akkor mégis minek csinálja? A párja a nőiességét teljesen elvesztette, egész nap pizsoma, melegitő nadrág stb..
Ha férfi lennék nekem is elmenne mindentől a kedvem..
22-es vagyok. Hogy jön ide, hogy nő maradt-e vagy nem?
Bármilyen hihetetlen, nálunk az első pillanattól kezdve foglalkozik apuka a gyerekekkel, mert sikerült felfognia, hogy nem csak az enyémek, és ez egy közös vállalás. Nem hisztikézik, hogy nincs körbeugrálva, ha hazaér a melóból (mondjuk sose volt, felnőtt ember), és nem a telefonjába menekül a családja elől, hanem beszélget a feleségével és foglalkozik a gyerekeivel. Feléri ésszel azt, hogy ha ő is odateszi magát, akkor nahát, egymásra is több időnk jut. Nem, nem felejtettem el nőnek lenni, sőt, baromi jól működik köztünk ez a rész is. De ha a férjemnek abból állna az otthon töltött ideje, hogy mindenkit leszarva nyomkodja a telefonját, és hozzá se lehet szólni, őszintén szólva rohadtul nem lenne kedvem nőnek lenni a kedvéért. Persze bakker, a kisujját nem mozdítja meg, de azért udvarolja a nő körbe. Ő mit tesz a kapcsolatába?
29#
Ha a telefonjába menekül , akkor annak oka van. Ha eddig is ilyen volt a férfi akkor oké. Ha szülés után változott, akkor érdemes lenne ezzel is foglalkozni. Nála is lehet egy olyan időszak ami most őt is borítja.
Itt a kérés hangsúlya sem mellékes,a kérdezőről látszik hogy ideg állapotban van, nem mindegy hogy szól hozzá a férfihez.
Minden férfi megmozdítható, de nem mindegy hogy kérjük tőlük.
Nálatok jól müködik a kommunikáció, nálunk is, nekem sem kell kérnem a párom hogy segítsen. A nöiesség meg nem csak azt takarja hogy szétteszem a lábam és csinibe öltözök.
Én minden nap éreztetem a párommal hogy milyen jó hogy van nekünk, támaszkodhatunk rá, megköszönöm neki, és ez mégjobban ösztönzi.
És ezt azokon a napokon is megteszem, amikor erre igazából nem ad okot.
A természet és az evolúció úgy alakította, hogy a férfinak attól a pillanattól kezdve, hogy kihúzta a f*szát, a vadászni tanításig semmi dolga a gyerekkel.
Lehet itt vergődni momzillák, amíg az emberi faj létezni fog, ez így lesz. Minket nem érdekel a gyerek, amíg nem lehet kezdeni vele valami értelmeset.
Van persze pár béta him, aki gyakorlatilag anyuka, nem sajnálja tőlük senki, ha szeretik csinálják. De elvárni ezt a marhaságot nem lehet.
A férfi ad kaját, fedelet és biztonságot. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!