Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is volt hasonló helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt hasonló helyzetben? Már nem szeretem , nagyon megromlott a kapcsolatunk amióta megvan a baba. Csak magával törődik, non stop tv, YouTube, úgy érzem egyedül nevelem a babát hiába van férjem. Tudom elszúrtam, jelenleg nem tudok válni.

Figyelt kérdés

Sokszor hulla fáradt vagyok, mert éjszaka is sokszor szopizik a baba.

Ezenkívül én csinálok mindent a háznál, én vásárolok be, minden egyéb dolgot ithon nekem kell , ö pedigig elvan a kis világában.

Most ott tartunk hogy ha

hozzászólók mert segítségre lenne szükségem, neki nincs kedve beszélni, mindig majd holnap beszélünk erről és majd meglátjuk..

Úgy érzem teljesen kiábrándultam belőle, már nem várom hogy hazajojjon

2021. dec. 1. 07:07
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek a nők csak szülik a gyerekeket pofátlanul, bizonyára saját magukat megtermékenyítve. Morzsoljunk el minden kényszerhelyzetbe került ártatlan férfiért egy könnycseppet, akit a galád nők apává tettek. Abban a tudatban hogy emberünk bizony jelen volt az aktus alatt és telibe is verte a partnert teljes nyugalommal, mindenféle tiltakozás nélkül. Megható, komolyan :D.
2021. dec. 1. 16:27
 32/46 anonim ***** válasza:
81%
31: béta, mi? Inkább a magadfajta a béta.
2021. dec. 1. 17:00
 33/46 anonim ***** válasza:
13%
A nőt sem kényszeriti senki a szexre, és nagyon jó fogamzás gátlók léteznek a mai világban. De igazából felesleges ezen itt vitázni. Senki nem azt írta hogy a férfi egy szent, vagy a férfiak azok. De mi nők sem vagyunk piskóták. Minden ok okazat következménye, és ahogyan a nő érezheti rosszul magát szülés után, egy férfinek is meg kell ezt szoknia. Vagy akkor mérjük fel szülés előtt hogy vajon készen áll biztosan az apaságra? Meg fog tudni bírkozni vele? Na ott akkor zúditsunk mindent neki is a fejére. De mindenki úgy csinálja ahogyan az neki jó.
2021. dec. 1. 18:09
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

Akármennyi energiát öltök a leszavazásba momzillák, nem fog senki úgy gondolkodni, ahogy ti. A társadalom parazitái vagytok, azt hiszitek, hogy egy gyerek szüléssel ti már mindent megtettetek, amit csak kell.

Onnantól, hogy olyan hülyék voltatok, hogy gyereket szültök, jobb felfogni, hogy kiszolgáltatottak vagytok annak a nagyon kevés idiótának, aki még hajlandó elviselni titeket, és az lenne a minimum, hogy mindent elkövettek értük, nem pedig sírtok másoknak.

A nyafogás helyett azon kéne gondolkodni, hogy minden tenyészkanca helyére van 3 hamvas tinédzser, akivel akármit lehet csinálni, és 10 évig még esze ágában sincs elleni még egy szirénát. Talán nektek kéne extrát nyújtani, hogy oka legyen a kedves pasitoknak nem hozzájuk menni, nem ? :D

2021. dec. 1. 19:23
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te baromi komlexusos ember lehetsz, a súlyosabbik fajta. Valószínű a szexuális frusztráltságod ölt testet ebben a fröcsögő gyűlöletben. Aki már extrák nyújtásában gondolkodik, meg kompenzációban annak az önértékelése a béka segge alatt. Gondolkodj el mi az ami hiányzik belőled, amire te bármi extrát vársz el hogy pótolja a benned tátongó ürességet. Jó önismeretet!
2021. dec. 1. 19:32
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

"Onnantól, hogy olyan hülyék voltatok, hogy gyereket szültök, jobb felfogni, hogy kiszolgáltatottak vagytok"

LOL, szeretnél te olyan kiszolgáltatott lenni, mint én 🤣

Szerintem inkább neked kéne felfogni, hogy a te gondolkodásod nem egyenlő a férfiak gondolkodásával.

2021. dec. 1. 20:30
 37/46 FoxtrotLidérc ***** válasza:
92%

Hú gyerekek... De elszabadultak itt az indulatok... 😆😆😆😆

Na, most a bétázás az egyik olyan dolog, ami itt nálam leveri a biztosítékot. 31-es számú kisbarátom. Ha majd képes vagy 24 órát dolgozni, és a végére nem sírsz a szójalatte után, akkor majd elfogadom neked, hogy béta vagyok. Igen, ezeket a köröket megfutottam. Exemnek babagyanús volt a szitu, vállaltam másodállást. :))) Ahogyan azt egy FÉRFI (és nem egy magadfajta anyucikedvence) tenné. Tudod: Egy gyereket a magadfajta is meg tud csinálni - nem kell hozzá nagy tudomány. De csak egy FÉRFI képes fel is nevelni (szigorúan anyukával egymást támogatva).

Az megint más kérdés, hogy IGEN, sajnos (elég terjedelmes) ismerősi körömben láttam már példát arra, hogy anyuka milyen moslék módon vissza tud élni azzal, hogy apuka felelősségteljesen akart eljárni - apuka a meleg sz*rt lehajtja a mai napig magából, ÉS emellett viszi a háztartást. De ismerek fordított esetet is, hogy apuka pont lesz*r mindent, neki joga van sörözni, horgászni, bringázni a haverokkal, sütögetni a haverokkal - anyuka meg oldja meg a dolgait ahogy akarja. Idestova a csóri nő három éve egy jó szót nem kapott attól a majomtól... Mást sem tesz, csak b*szogatja.

De ettől függetlenül nem gondolom, hogy nagyon jogod lenne bárkire bármit rámondani.

Egyebekben az a kérdésem a kérdezőhöz, hogy mióta tart ez az áldatlan állapot? Mindig ilyen volt, vagy csak mostanában sz*rik a fejetekre? Mi volt az a pont, hogy elkezdődött ez a dolog párodnál?

2021. dec. 1. 20:35
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Szóval vannak a béták meg vannak a momzillák akik paraziták. Ezenkívül vagy te 35s aki a gyakorin fröcsögsz és extrákat követelsz magadnak. Biztosan hasznos tagja vagy társadalmunknak de hé haver te miért vagy ilyen frusztrált ettől a témától?
2021. dec. 1. 20:51
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

"A férfi ad kaját, fedelet és biztonságot. Ennyi."

Ha egy fiúnak ilyen apja van, hát elég elcseszett felnőtt férfi lesz, mivel egy nő foglalkozott vele 0-24, az apaképe annyi, hogy apa elmegy dolgozni, majd hazajön és döglik.

2021. dec. 1. 21:37
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

30-as! Attól, hogy pelusozom a babánkat, még nem vagyok béta hím! Nehogy már azért nevezd a férfiak egy részét csicskának, mert segíteni akar a feleségének...

Valamiben nem árt azért segíteni az asszonynak, tudod.

2021. dec. 2. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!