Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad, hogy házasodtál?
Miért vagy miért nem? A házassággal van a bajod vagy azzal akihez hozzámentél/akit elvettél?
Ha megbántad sejtetted régebben, hogy rossz döntést hozol, ha hozzámész?
Mikor jöttél rá, hogy megbántad?
Nem. Olyan emberhez mentem hozzá, akivel kapcsolatban szilárdan állt és áll továbbra is bennem az elköteleződés afelé, hogy vele élem le az életem. Ismerem őt, és azt is tudom, hogy ugyanígy érez. Én a legkomolyabban gondolom azt, hogy amíg a halál el nem választ, és nem tudok olyan dolgot elképzelni, ami a kapcsolatunk megszakítását eredményezné.
Nyilván tévedhetek az ő elkötelezettségével kapcsolatban, de tudatosan választottam párt, így úgy érzem, hogy bízhatok magunkban.
NEM! Életem legjobb döntése volt! Annyira szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a társamat, hogy minden nap hálát adok érte!
Volt egy előző házasságom, ott már az esküvő előtt éreztem, hogy nem kéne, de "végig csináltam", mert aggyal mentem előre, és nem hallgattam a megérzésre, hogy nem jó út az! Azt nagyon sajnálom és 1 évvel később már bántam is.
Másodszorra nem tévedtem, 100%-ig biztos voltam benne, hogy jó helyen vagyok és ez egy évtizeddel később is így van.
Egy éjszakás kalandokra...
4 voltam
6
Nyilvánvaló volt, csak a szegényes élményvilágodra céloztam, amiben az jelenti a kalandot, hogy mással baszol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!