Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom ki van akadva. Jogosan?
Figyelt kérdés
A férjem és pár kollégája szervezett ott alvós összejövetelt, anyósom ki van rá akadva, hogy el akar rá menni, mert engem itthon hagy a 2 hónapos babánkkal.
Én engedtem hagy menjen...
2021. nov. 25. 22:18
1/7 anonim válasza:
HaDD menjen.
Anyósodnak semmi köze hozzá, neked meg ahhoz nem, hogy anyósod mit gondol. Hogy ki van akadva, az az ő problémája, nem a tiéd. Nem értem, hogy ez téged miért foglalkoztat.
4/7 anonim válasza:
Hidd el, ha nem ment volna akkor meg azt mondaná hogy papucs a férjed..
5/7 anonim válasza:
Eszembe nem jutna belebeszélni a gyerekem családi életébe!
Volt annak ideje, de már elmúlt.
6/7 anonim válasza:
Lehet, tudja, hogy nem fogod visszakapni.
Mit pihen ki az a nyomorult?
7/7 anonim válasza:
Honnan tudja egyáltalán? Vagy csak mi nem számolunk be anyáinknak minden egyed programunkról, felnőtt, házas emberekként? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!