Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előjelei annak hogy a párod/férjed előbb utóbb meg fog ütni, meg fog verni előbb-utóbb?
10: :((
És ki nevelt fel titeket?
Először a nővéremékhez kerültünk,ő kapott ránk elég sok állami támogatást,de semmit sem vett nekünk,én egy kis kamrába laktam,ők sokat ittak,folyton dolgoznunk kellett,leginkább nekem,ganézni,szárat vágni,szennyvizet kihordani télen nyáron.
Igazából sokszor próbáltam öngyilkos lenni,hol leszakadt a léc, hol kihánytam a gyógyszert (ők nem tudták)
Volt hogy lekötöztek,és megengedték hogy a részeg barátai nyúlkáljanak intim helyeimre.
14 voltam..
Állandóan ittak.
Az öcséim csak 1 évig voltak velünk,én 2 evet húztam,majd megszöktem..
Nem engedték hogy tanuljak,cseléd voltam nekik
Tudom hogy nehéz elhinni,de így van
Jelenleg normális életet élek.
Van munkám,családom,férjem,házunk.
24 vagyok.
Másik városban élek tőlük,de sajnos volt olyan hogy össze futottunk,vagyis ők nem láttak,én igen,és elkezdtem pánikolni,nehéz ezt az érzést leírni..
Sokáig voltak remalmaim.
Szóval,majdnem 15 évesen akartak futattni,akkor elszöktem onnan.
Na egy olyan helyre,ahol lelkileg terrorizáltak,a nevelőm egyszer mondta,hogy néha össze bújhatnék a fiával,aki 17 évvel idősebb volt nálam,de a szüleivel lakott.,és enni sem adtak,ez 2 évig így ment..
Volt egy idősebb barátnőm,aki levideozott otthon mindent,hogy nem.volt élelem,és bement a gyamugyre.
Utána kerültem olyan helyre,ahol jó volt,lelkileg támogattak, de kevés idő volt.
És nem is M.O,hanem Szerbia.
De élek,jól vagyok,vannak terveim,álmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!