Kinek hány hétre és hogyan indult be a szülés? Voltak előjelei, hogy nah pár nap múlva már tuti szülök?
38+ hetes vagyok,kiváncsi vagyok rá, hogy miből lehet tudni, hogy hamarosan jön a baba?
Nekem hát és szeméremcsont fájdalmaim vannak napok óta, meg haskeményedés, nagyon sürjen járok pisilni, főleg éjszakade egyébb semmi jel, pl.nyákdugó.Nincsennek has fájdalmaim görcseim.
Tudom, hogy még van ideje a babának, de alig várom már leteljen ez a pár nap és a kezemben tartsam.
40+4
Semmi előjele mem volt, aznap kicsit furcsán éreztem magam, nem tudtam koncentrálni, feszült voltam, ideges, rossz kedvem volt. Estére beindultak a fájások, de sajnos sürgősségi császár lett a vége.
39+1en voltam nst-n nem tetszett a dokinak.
Csinált uh-t, még egy nst-t, azok jók lettek. De beírt masnapra is, biztos ami biztos alapon.
Este elfeküdtem a szokásosan, semmi baj nem volt.
Éjjel fél 3kor keltem 6perces fájásokra. 5kor indultunk a kórházba 5percesekkel, 9re meglett a lányom 39+2re.
Ma 3 hetes
Semmi előjele nem volt. Egyetlen jóslófájásom volt előtte 3héttel.
39+3nál éjszaka arra keltem hogy szivárog a magzatvíz, mire kiértem a wc fölé, már ömlött kifele.
A 37.hetet töltöttem amikor reggel elment a nyákdugóm. Kicsit furán éreztem magam.
Feszült voltam egész nap és a derekam kicsit fájt.
Éjfélkor elfolyt a magzatvizem.
37+1 hétre született a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!